fbpx

שנה של אוכל טוב – 12 חודשים של מתכונים עונתיים קלים וטעימים

איילת הירשמן, מחברת חמישה ספרים רבי-מכר, היא מכותבות האוכל המשפיעות בישראל. בספר זה היא מציעה אוסף מהמתכונים המנצחים שלה, וגם רעיונות וטיפים, שהופכים את חיי המטבח לקלים בהרבה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

שנה של אוכל טוב
12 חודשים של מתכונים עונתיים קלים וטעימים
מאת איילת הירשמן
הוצאת ידיעות ספרים
המחיר
78 ₪

איילת הירשמן, מחברת חמישה ספרים רבי-מכר, היא מכותבות האוכל המשפיעות בישראל. שנה של אוכל טוב היא מציעה אוסף מהמתכונים המנצחים שלה, וגם רעיונות וטיפים, שהופכים את חיי המטבח לקלים בהרבה.

יש מאכלים רבים מאוד שמכינים רק בעונות מסוימות – מנות שבהן ירקות או פירות עונתיים הם הכוכבים האמיתיים. חומרי הגלם נמצאים בשיא טעמם בעונתם הטבעית, ולכן כדאי לנצלם, מה גם ששימוש בהם הוא בריא: מרכיבים שאינם מגיעים מקירור או מהקפאה, אלא בשיא טריותם, הם מרכיבים טובים יותר.

לכן, שנה של אוכל טוב מציע בישול ואפייה שחוגגים את עונות השנה: מה הכי טעים וקליל לאכול בקיץ, איך לבשל את הירקות הנפלאים של החורף, אילו ירקות מבשילים באביב, ומה להגיש בסתיו. וכמובן: איך לנהל, בקלות, מטבח עונתי, טרי ובריא, ותמיד טעים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה