שניצל וינאי עם רוטב איולי

חומרים:5 נתחים משייטל בעובי הרצוי (יש אוהבים דק ויש אוהבים עבה) במשקל של כ- 200 גרם כ"אפירורי לחם פנקו עם פטרוזיליה קצוצה ושקדים לבנים קצוצים גס3 ביצים טרופות עם כף חרדל דיז'וןמלח פלפל רוטב איולי1 ביצהכף חומץקורט מלחחצי כוס שמן1 וחצי כפות חרדל דיגוןאופן הכנת השניצל:מייבשים את הנתחים ומתבלים במלח ופלפל.טובלים היטב בביצה ופירורי פנקו.מחממים שמן במחבת.מטגנים את השניצל משני צדדיו.מוציאים ומניחים על נייר לספיגת השמן.הכנת רוטב איולי:בקערה שמים את הביצה, החומץ והחרדל.מתבלים במלח ובעזרת מטרפה מתחילים לטרוף ומוסיפים את השמן בהזלפה איטית, וכך נוצר לנו האיולי.חשוב לטרוף היטב לפני הוספת השמן,.ולטרוף היטב תוך כדי הוספת השמן בהזלפה איטית מאוד.הגשה:בצלחת נגיש את השניצל וליד את האיולי חרדל.מומלץ ללוות בביצת עין או ביצה עלומה ופירה איכותי.צילום יסמין ואריה

חומרים:
5 נתחים משייטל בעובי הרצוי (יש אוהבים דק ויש אוהבים עבה) במשקל של כ- 200 גרם כ"א
פירורי לחם פנקו עם פטרוזיליה קצוצה ושקדים לבנים קצוצים גס
3 ביצים טרופות עם כף חרדל דיז'ון
מלח
פלפל
רוטב איולי
1 ביצה
כף חומץ
קורט מלח
חצי כוס שמן
1 וחצי כפות חרדל דיגון

אופן הכנת השניצל:
מייבשים את הנתחים ומתבלים במלח ופלפל.
טובלים היטב בביצה ופירורי פנקו.
מחממים שמן במחבת.
מטגנים את השניצל משני צדדיו.
מוציאים ומניחים על נייר לספיגת השמן.

הכנת רוטב איולי:
בקערה שמים את הביצה, החומץ והחרדל.
מתבלים במלח ובעזרת מטרפה מתחילים לטרוף ומוסיפים את השמן בהזלפה איטית, וכך נוצר לנו האיולי.
חשוב לטרוף היטב לפני הוספת השמן,.ולטרוף היטב תוך כדי הוספת השמן בהזלפה איטית מאוד.

הגשה:
בצלחת נגיש את השניצל וליד את האיולי חרדל.
מומלץ ללוות בביצת עין או ביצה עלומה ופירה איכותי.

צילום יסמין ואריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר