fbpx

שניצל ילדים

חומריםחצי קילו חזה עוף פרוס (נקי מהפילה)תערובת טמפורה מוכנה (ניתן להשיג בחנויות האסיאתיות)100 גרם קמחשבבי פנקושמןאופן ההכנה1. מרדדים את חזה העוף.2. מערבבים את התערובת במים עד שנוצת בלילה שאינה סמיכה מדי.3. מקמחים את פרוסות חזה העוף ומכניסים אותם לבלילת הטמפורה.4. את שבבי הפנקו שמים בקערה נפרדת, ואליה מוסיפים את חזה העוף לאחר שנטבל בבלילת הטמפורה.5. מוסיפים שמן למחבת ומטגנים את פרוסות החזה מכל צד עד אשר מקבלים צבע מוזהב.הצעת הגשהמגישים את השניצל עם אורז מאודה ורוטב טונקצו מתקתק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
חצי קילו חזה עוף פרוס (נקי מהפילה)
תערובת טמפורה מוכנה (ניתן להשיג בחנויות האסיאתיות)
100 גרם קמח
שבבי פנקו
שמן

אופן ההכנה
1. מרדדים את חזה העוף.

2. מערבבים את התערובת במים עד שנוצת בלילה שאינה סמיכה מדי.

3. מקמחים את פרוסות חזה העוף ומכניסים אותם לבלילת הטמפורה.

4. את שבבי הפנקו שמים בקערה נפרדת, ואליה מוסיפים את חזה העוף לאחר שנטבל בבלילת הטמפורה.

5. מוסיפים שמן למחבת ומטגנים את פרוסות החזה מכל צד עד אשר מקבלים צבע מוזהב.

הצעת הגשה
מגישים את השניצל עם אורז מאודה ורוטב טונקצו מתקתק.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר