שני שפים ייצגו את ישראל בתחרות בסין

שני שפים ישראליים מרשת מלונות "קראון פלזה" ייצגו את ישראל בתחרות הבישול הבינלאומית שתיערך בסין ובמרכזה מנה בטעם פוליטי מובהק: טלה מחוות השיקמים על מצע אורז בן גוריון

התאחדות המלונות בישראל, בחרה בצמד שפים מרשת המלונות "קראון פלזה", לייצג את ישראל בתחרות השפים הבינלאומית שתתקיים בשבוע הבא (4.12 – 15.12) בסין.

תחרות יוקרתית זו, אשר יזומה על ידי איגוד השפים העולמי, נערכת מדי שנה ונוטלים בה חלק שפים מלמעלה מ- 30 מדינות בעולם.

שף, מוטי בוחבוט, ממלון "קראון פלזה ירושלים" ושף, ניר אבוטבול, ממלון "קראון פלזה אילת", מתכננים לערוך שולחן אוכל על פי מפת ארץ ישראל. השולחן יחולק לארבעה איזורים גיאוגרפיים (ירושלים, ים המלח, הצפון והכינרת והשפלה והשרון) ובכל איזור יופיעו מאכלים האופיינייים לו. כך לדוגמא, הדרום ייוצג על ידי מנה הנושאת אופי פוליטי מובהק: צלעות טלה צלויות מחוות השיקמים על מצע אורז בן גוריון בעיטור ספירלת קישואים צרובים, עגבניות קונקסה ופלפל חריף מטוגן – קואליציה במזון.

השף, מוטי בוחבוט, ממלון "קראון פלזה ירושלים" ושף ניר אבוטבול, ממלון "קראון פלזה אילת", נבחרו לייצג את ישראל בתחרות, לנוכח היכולות הקולניריות שלהם ולאור ניסיונם העשיר בתחרויות בינלאומיות. שף מוטי בוחבוט ממלון "קראון פלזה ירושלים" בן 37, בוגר לימודי בישול ואפייה בשוויץ, השתתף בעשרות תחרויות בינלאומיות בעבר ובשנת 2000 אף זכה במדליית הזהב באולימפיאדת השפים העולמית I.K.A, הנערכת אחת לארבע שנים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר