החומרים:
תרד טרי
שעועית אמריקאית – 2 כוסות
1/2 ק"ג בשר (שריר / רגל) חתוך לקוביות
3/4 כוס כוסברה קצוצה
9 שיני שום פלוחות
מלח לפי הטעם
3/4 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לטעמכם האישי
2 בצלים גדולים קצוצים
2 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 כוס שמן קנולה "עץ הזית" המועשר בויטמין E
אופן ההכנה:
בסיר רחב מחממים את השמן, מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל צדדיו.
מוציאים את הבשר ומאדים את הבצל עד גוון זגוגי. מוסיפים את התרד ומאדים יחד עם הבצל.
מחזירים לסיר את הבשר ומוסיפים את השעועית, מפזרים את הפפריקה המתוקה, הכורכום ומכסים במים.
מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש לבישול איטי עד ריכוך מלא של הבשר והשעועית (במידה וחסרים נוזלים, יש להוסיף), מוסיפים את התפו"א, מבשלים עד ריכוך ומכבים את האש.
מוסיפים את שאר התבלינים והכוסברה, ומגישים חם.