שערות קדאיף עם פירות יער, קצפת ואגוזים

חומרים ל- 8-10 אנשים:לשערות הקדאיף:300 גרם שערות קדאיףחצי כוס דבשרבע כוס מיץ לימון100 גרם חמאהפקק תמצית ונילסוכר לפי הטעםלפירות היער:1 חבילה פטל קפואכרבע כוס סוכרכפית תמצית וניל2 ענפי נענע1 כף בנפייבר (סיבים תזונתיים)לקצפת:500 מ"ל שמנת מתוקהרבע כוס סוכר או לפי הטעם1 פקק תמצית ונילאופן ההכנה:לחמם תנור ל- 190 מעלות.בסיר קטן להניח את הדבש, מיץ לימון, חמאה, תמצית וניל.להביא לרתיחה.לטעום ולהוסיף סוכר לפי הצורך ולקרר. להניח את שערות הקדאיף בקערת ערבוב. לצקת את הסירופ על שערות הקדאיף ולערבב היטב. בפיירקס לשטח את שערות הקדאיף או ליצור עיגולים בעזרת טבעת. לאפות בתנור עד הזהבה כ-20 דקות ולקרר. בסיר קטן להניח את הפטל, הסוכר, תמצית וניל, גרדת לימון ובנפייבר.לבשל עד הסמכה. להקציף את הקצפת עם הסוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה. לצקת את הקצפת על שערות הקדאיף, מעל את הפטל, להניח מעל שוב שערות קדאיף, ולהגיש.

חומרים ל- 8-10 אנשים:
לשערות הקדאיף:
300 גרם שערות קדאיף
חצי כוס דבש
רבע כוס מיץ לימון
100 גרם חמאה
פקק תמצית וניל
סוכר לפי הטעם

לפירות היער:
1 חבילה פטל קפוא
כרבע כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 ענפי נענע
1 כף בנפייבר (סיבים תזונתיים)

לקצפת:
500 מ"ל שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר או לפי הטעם
1 פקק תמצית וניל

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 190 מעלות.
בסיר קטן להניח את הדבש, מיץ לימון, חמאה, תמצית וניל.
להביא לרתיחה.
לטעום ולהוסיף סוכר לפי הצורך ולקרר.
להניח את שערות הקדאיף בקערת ערבוב.
לצקת את הסירופ על שערות הקדאיף ולערבב היטב.
בפיירקס לשטח את שערות הקדאיף או ליצור עיגולים בעזרת טבעת.
לאפות בתנור עד הזהבה כ-20 דקות ולקרר.
בסיר קטן להניח את הפטל, הסוכר, תמצית וניל, גרדת לימון ובנפייבר.
לבשל עד הסמכה.
להקציף את הקצפת עם הסוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
לצקת את הקצפת על שערות הקדאיף, מעל את הפטל, להניח מעל שוב שערות קדאיף, ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר