יקבי רמת הגולן והשף אביב משה יוצאים בשיתוף פעולה, ומציעים חוויה קולינרית במסעדת MESSA עד 15.2.
לצד התפריט הקיים יוצעו לסועדים מנות מיוחדות, מבוססות יין, אשר הורכבו במיוחד לאירוע זה: טרטר טונה אדומה, חסה קיסר ועלי אנדיב קצוצים בוינגרט עם יין מבעבע וחרדל ; רביולי של זנב שור בתמצית יין אדום ופולי אדממה.
להשלמת החוויה יוכלו הסועדים ליהנות מיינות משובחים ואף מתיישנים של יקבי רמת הגולן, אשר יוגשו גם בכוסות, כמו ירדן קצרין שרדונה 2005,
ירדן גוורצטרמינר 2007, ירדן סירה 2003, גמלא קברנה סוביניון 2003,
ירדן מרלו כרם אורטל 2004, וירדן הייטסווין 2006.
MESSA
רח' הארבעה 19 ת"א
טל. 03-6856859
בתמונה: שף אביב משה עם שלומי אילון, סמנכ"ל שיווק ומכירות של יקבי רמת הגולן