שף אופיר וידבסקי ומסעדת Lucca מציגים תפריט קיץ מטוסקנה

בתפריט מבחר מנות שמורכבות מיסודות המטבח הטוסקני המסורתי: חומרי גלם טריים ורעננים, שמן זית, אנטיפסטי, נקניקים ולחמים איכותיים

מסעדת לוקה האיטלקית במרינה הרצליה ושף אופיר וידבסקי, מציגים את תפריט הקיץ הטוסקני של המסעדה.
בתפריט מבחר מנות שמורכבות מיסודות המטבח הטוסקני המסורתי: חומרי גלם טריים ורעננים, שמן זית, אנטיפסטי, נקניקים ולחמים איכותיים.

בין השאר בתפריט הקיץ:
ברזואלה – סינטה מיושנת וכבושה במלח, תבלינים ארומטיים ומחית קונפי שום. על מצע סלט ארוגולה, בלסמי ותלתלי פרמז'ן בליווי פוקצ'ה (44 ₪).

פוקצ'ה קפרזה – פרוסות עגבנייה, מוצרלה בופלו המוגשות על מצע פוקצ'ה עם סלט ארוגולה מטובל בשמן זית איכותי (42 ₪).

פנה אספרגוס קרבונרה – שמנת, בייקון, אספרגוס ופרמז'ן (58 ₪).

אקווה פאצה – פילה מוסר מוגש על פוקצ'ה עם יין לבן עגבניות שרי, צלפים, זיתי קלמטה ועשבי תיבול (92 ₪).

ריזוטו מרינרה – קלמרי, ראשי קלמרי, מולים ושרימפס עם עשבי תיבול אורז ארבוריו, רוטב עגבניות חמאה ופרמזן (68 ₪).

בנוסף: קנקן סנגריה קרה ומרעננת עם יין מרלו, פירות העונה, נענע וקינמון 67 ₪.


Lucca
רח' השונית 2 מרינה הרצליה
טל. 09-9514000

א'-ה' 12:00-24:00, שישי שבת 12:00-1:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר