שף אלירן דאי – מנצח תחרות השפים במקומות עבודה השנתית של ISS

בתחרות התמודדו 13 שפים של ISS שהוטלה עליהם המשימה של הכנת ארוחה על טהרת הבריאות הכוללת ערכים תזונתיים ונמנעת מסוכר לבן. צילום שמעון מלול מבעד לעדשה
דודו הלוי, מנכ"ל ISS הסעדה: "זו השנה השלישית שהתחרות מתקיימת בישראל, כאשר השפים שזכו במקום הראשון והשני יטוסו לתחרות השפים של ISS העולמית שתתקיים בדנמרק במרץ 2019. ענף ההסעדה במקומות עבודה בישראל עבר מהפכה קולינרית בולטת בשנים האחרונות תוך דגש על מגמות חדשנות ובריאות, וזה מה שבאה להציג התחרות"

חברת ISS, קבוצה גדולה לאספקת מכלול שירותים לארגונים, מוסדות ועסקים, המספקת כ-2 מיליון ארוחות צהריים בחודש למקומות עבודה, ביניהם: אינטל, HP, משטרת ישראל, בי"ח אסותא, בנק לאומי, תעשייה אווירית, אסם ועוד, קיימה זו השנה השלישית תחרות שפים של מקומות עבודה, אותה ארגן שף חי שורץ, יו"ר איגוד השפים בישראל ומנהל קולינרי של קבוצת ISS.

מימין לשמאל: דודו הלוי - מנכ"ל ISS הסעדה, אלירן דאי השף הזוכה במקום הראשון, חזי עובדיה - מנכ"ל ISS ישראל, שף חי שורץ - המנהל הקולינרי שלISS , השף גבריאל פנחסוב. צילום שמעון מלול מבעד לעדשה
מימין לשמאל: דודו הלוי – מנכ"ל ISS הסעדה, אלירן דאי השף הזוכה במקום הראשון, חזי עובדיה – מנכ"ל ISS ישראל, שף חי שורץ – המנהל הקולינרי שלISS , השף גבריאל פנחסוב. צילום שמעון מלול מבעד לעדשה

בתחרות התמודדו 13 שפים של ISS, שהוטלה עליהם המשימה של הכנת ארוחה על טהרת הבריאות הכוללת ערכים תזונתיים ונמנעת מסוכר לבן. בתחרות זכה השף אלירן דאי, שעובד ב- ISS מזה חמש שנים, והמשמש מטעמה כשף בחברת אפלייד מטיריאלס. במקום השני זכה מיכאל איטיאטוב – שף במפעל המרכזי שלISS . בעקבות הזכייה אמר השף דאי: ״זה כבוד גדול בשבילי. מבחינת ההכנות כתבתי את המנות, התאמנתי בבית, והיה לי חשוב השנה לנצח בשביל עצמי. מאוד נעזרתי בהכוונה של חי שורץ, שליווה והיה מנטור שלי".

שפטו בתחרות שף אייל לביא – יועץ לבניית תפריטים ובעבר מסעדת רוקח 73, שף גבריאל פינחסוב – סגן נשיא איגוד השפים הישראלי, גיא פרץ – שף ויועץ קולינרי הפעיל בתחום משאיות מזון, מאור כץ – שף קונדיטור, בוחן ראשי של משרד העבודה והמסחר למקצוע הקונדיטוריה, עידן הלפרין – שף ויועץ קולינרי והבעלים של רשת מסעדות רוטשילד, ודני זיגרייך – מנכ"ל ומבעלי מילניום מרקטינג, יבואנית מותג ARCOSTEEL בישראל.

מנות בתחרות. צילום שמעון מלול מבעד לעדשה
מנות בתחרות. צילום שמעון מלול מבעד לעדשה

שורץ, שליווה את השפים מרגע ההכנות ועד רגע הזכייה, אומר: "חרטנו על דגלינו להוביל קולינרית את תחום ההסעדה המוסדית בישראל, ומתוקף כך אנו מעודדים את השפים שלנו להשתתף בתחרות מאתגרת, אשר מביאה אותם לקצה גבול היכולת, כדי שיהיו יותר מקצועיים בעבודה היומיומית אצל מגוון לקוחותינו. אנו מייחסים חשיבות רבה להדרכת השפים שלנו לערכי מקצועיות בעבודה, מיומנות בטכניקות העבודה, חדשנות והתאמה לטרנדים בשוק ,וכן שיחושו גאוות יחידה, מימוש עצמי והערכה, וכך יבשלו כל יום באהבה לסועדים באתרים השונים".

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר