חברת ISS, קבוצה גדולה לאספקת מכלול שירותים לארגונים, מוסדות ועסקים, המספקת כ-2 מיליון ארוחות צהריים בחודש למקומות עבודה, ביניהם: אינטל, HP, משטרת ישראל, בי"ח אסותא, בנק לאומי, תעשייה אווירית, אסם ועוד, קיימה זו השנה השלישית תחרות שפים של מקומות עבודה, אותה ארגן שף חי שורץ, יו"ר איגוד השפים בישראל ומנהל קולינרי של קבוצת ISS.
בתחרות התמודדו 13 שפים של ISS, שהוטלה עליהם המשימה של הכנת ארוחה על טהרת הבריאות הכוללת ערכים תזונתיים ונמנעת מסוכר לבן. בתחרות זכה השף אלירן דאי, שעובד ב- ISS מזה חמש שנים, והמשמש מטעמה כשף בחברת אפלייד מטיריאלס. במקום השני זכה מיכאל איטיאטוב – שף במפעל המרכזי שלISS . בעקבות הזכייה אמר השף דאי: ״זה כבוד גדול בשבילי. מבחינת ההכנות כתבתי את המנות, התאמנתי בבית, והיה לי חשוב השנה לנצח בשביל עצמי. מאוד נעזרתי בהכוונה של חי שורץ, שליווה והיה מנטור שלי".
שפטו בתחרות שף אייל לביא – יועץ לבניית תפריטים ובעבר מסעדת רוקח 73, שף גבריאל פינחסוב – סגן נשיא איגוד השפים הישראלי, גיא פרץ – שף ויועץ קולינרי הפעיל בתחום משאיות מזון, מאור כץ – שף קונדיטור, בוחן ראשי של משרד העבודה והמסחר למקצוע הקונדיטוריה, עידן הלפרין – שף ויועץ קולינרי והבעלים של רשת מסעדות רוטשילד, ודני זיגרייך – מנכ"ל ומבעלי מילניום מרקטינג, יבואנית מותג ARCOSTEEL בישראל.
שורץ, שליווה את השפים מרגע ההכנות ועד רגע הזכייה, אומר: "חרטנו על דגלינו להוביל קולינרית את תחום ההסעדה המוסדית בישראל, ומתוקף כך אנו מעודדים את השפים שלנו להשתתף בתחרות מאתגרת, אשר מביאה אותם לקצה גבול היכולת, כדי שיהיו יותר מקצועיים בעבודה היומיומית אצל מגוון לקוחותינו. אנו מייחסים חשיבות רבה להדרכת השפים שלנו לערכי מקצועיות בעבודה, מיומנות בטכניקות העבודה, חדשנות והתאמה לטרנדים בשוק ,וכן שיחושו גאוות יחידה, מימוש עצמי והערכה, וכך יבשלו כל יום באהבה לסועדים באתרים השונים".