שף אמיר כלפון ושף ארז קומרובסקי מארחים את שף יורם ניצן בסדנת דגים ביערות הכרמל

הסדנה הנוכחית תהיה בסימן דגים: מסע בין מסורות שונות, שיטות בישול ואפייה מגוונות, והיכרות עם דגי מים מלוחים ומתוקים

כמיטב המסורת של סדנאות הבישול ביערות הכרמל, אחוזת בריאות וספא, שף יערות הכרמל אמיר כלפון בשיתוף עם שף ארז קומרובסקי מארחים שפים נוספים, והפעם את השף יורם ניצן ממסעדת 'מול ים'.

הסדנה הנוכחית תהיה בסימן דגים: מסע בין מסורות שונות, שיטות בישול ואפייה מגוונות, והיכרות עם דגי מים מלוחים ומתוקים.

במסגרת החופשה יתקיימו מגוון סדנאות בישול, ביניהן: סדנה להכנת דגים נאים, סדנת בישול דגים מסורתיים בבישול הצפון אפריקאי, סדנת בישול דגי עילית פילוט דגים ובויה בז מקומי וסדנה לאפיית דגים.

בנוסף, יתקיים סיור בבריכות הדגים של מעגן מיכאל עם ארז קומרובסקי ודר' יוסי לשם, מנהל המרכז הבינלאומי לחקר נדידת הציפורים בלטרון, אשר אף יעביר במסגרת החופשה הרצאה בנושא "דגים וציפורים – דו קיום או קונפליקט?"

מחיר האירוע, שיתקיים בחול המועד סוכות, בין ה- 6 ל- 8 באוקטובר, הוא החל מ- 2,955 ₪ לזוג, ללילה, על בסיס פנסיון מלא. האירוח כולל השתתפות בכל האירועים ושימוש בכל מתקני האחוזה.

להזמנות: טל. 1-800-800-808 www.isrotel.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר