fbpx

שף גיא פרץ מציג את תפריט החורף החדש של מסעדת גספאצ'ו באשקלון

בין המנות החדשות: מיני סיגר טלה, טאג'ין שקדי עגל, כבד קצוץ, צלע עגל חלב
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

שף גיא פרץ ממסעדת גספאצ'ו באשקלון מציג את תפריט החורף החדש, המורכב ממנות מותאמות במיוחד לערבי הסתיו והחורף הקרירים.  שף גיא פרץ

גספאצו' היא מסעדת ביסטרו שף ים-תיכונית השוכנת במתחם מלון הולידיי אין באשקלון.
מטבח הגספאצ'ו הינו המטבח האישי של השף גיא פרץ, ללא פשרות, עם חומרי גלם איכותיים, דגש על דיוק העשייה, נתחי בשר משובחים ומטופלים היטב, דגי ים טריים, ירקות ים תיכוניים, שמן זית כתית, ואהבה לקולינריה ואירוח.
הסגנון הוא ניחוחות ים תיכוניים עם קריצה מרוקאית, מיזוג טעמים ממזרח ומערב ושיטות בישול מקוריות.

בתפריט מגוון רחב של סוגי בשר, ירקות ותבשילים:
מיני סיגר טלה – סיגרים פריכים במלית בשר טלה קצוץ בניחוח ראס אל חנוט, מונחים על משוויה של פלפלים ועגבניות בשמן זית. 44 ₪.
טאג'ין שקדי עגל – שקדי עגל רכים טבולים ברוטב פלפלים חריפים עם שו וכוסברה בעיטור שקדים מולבנים קלויים. 56 ₪.
כבד קצוץ – כבדי עוף קצוצים עם בצל מטוגן בניחוח אווז וריבת תאנים ביין בליווי צנימים. 42 ₪.
פורטבלו מיקס – שלל פטריות שמפניון ופורטבלו מוקפצות על מחבת לוהט יחד עם בצלים צרובים ועגבניות שרי בניחוח טימין ויין לבן. 38 ₪.
קבב טורקי  – קבב טלה קצוץ על הסכין עם צנוברים ופיסטוק, מונח על חציל קלוי בגריל, משוויה וטחינה לבנה. 68 ₪.
פרגיות מדיטרנה – נתחי פרגית משופדים על חרב קצבים צרובים בגריל, בניחוח תבלינים ארומאטיים מונח על מיקס ירקות צלויים בגריל. 78 ₪.
צלע עגל חלב – צלע עסיסית של עגל חלב צרובה בגריל מונחת על בטטה בגריל ושום קונפי. 129 ₪.
סינייה בס הסלע – פילה בס הסלע צרוב מוגש במחבת לוהטת על מצע לב חציל קלוי, לימונים כבושים, עגבניות, בצל סגול, סומק וטחינה. 92 ₪.
פילה דניס ים סוף – פילה דניס בשמן זית ועשבי תיבול, מוגש על מצע תפוחי אדמה צלויים וקרם לימונים כבושים. 98 ₪.

מסעדת גספאצ'ו
רח' יקותיאל אדם 9, מתחם מלון "הולידיי אין"  אשקלון
טל. 08-6748886 
א – ה 24:00 – 12:00, ש 24:00 – שעה לאחר צאת השבת

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה