שף דניאל כץ זכה בשתי מדליות כסף בתחרות של איגוד השפים האירופאי

צוות בראשותו של השף דניאל כץ ממסעדת מלון היולדות הדסה בייבי ומלון עין כרם בירושלים, קטף שתי מדליות כסף בתחרות  "בישול באוויר הפתוח" שנערכה בבוקרשט בירת רומניה.

בתחרות, אותה ארגן איגוד השפים האירופאי, השתתפו צוותים מתשע מדינות, ביניהן רומניה, צ'כיה, פינלנד, קרואטיה וישראל  ששיגרה משלחת של 11 טבחים ושפים מטעם איגוד השפים הישראלי .

כץ, בוגר מכללת הדסה לאמנות הבישול ולימודי ניהול מערכות מזון ומשקאות, ולצדו הסו-שף עלאא אבו-גנאן והסו-שף ג'ון חבש, זכו במדליית כסף אחת בקטגוריית בישולי קדרה, עם תבשיל בקר בירקות שורש ועשבי תיבול, ובמדליית כסף נוספת בקטגוריית גריל של מוצרים טחונים, עם המבורגר טונה וסלמון בטעם נענע וסויה, חרדל וגרידת לימון.

על צוות השופטים נמנו שפים מפינלנד, רומניה, צ'כיה, מקדוניה ובולגריה, נציג של התאחדות השפים העולמית ונציג איגוד השפים האירופאים.

לדברי כץ, הצוות הישראלי שהתנסה כבר במספר תחרויות בישראל, עבר חוויה מיוחדת כשיצא לראשונה לייצג את ישראל בתחרות בחו"ל.
עוד סיפר כץ שמגבלות הכשרות החלות על שפים בישראל, מציבות לו ולצוות שלו אתגרים ייחודיים, אך אלה לא מנעו את זכייתם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה