שף יהודה הלר מונה לשף מלון בלו ביי בנתניה

הלר היה סו שף במלון 'דן' תל אביב, סו-שף במסעדת ז'אק קאנייה בפריז (בעלת כוכב מישלן), מנהל ושף במסעדה האקסקלוסיבית "Au Gres Des Saisons" בפריז, טבח במלון "הולידיי-אין" תל אביב, ועוד.

שף יהודה הלר, 39, נשוי ואב לשניים, מונה לשף מלון 'בלו ביי' בחבצלת השרון – נתניה.
הלר היה סו שף במלון 'דן' תל אביב, סו-שף במסעדת ז'אק קאנייה בפריז (בעלת כוכב מישלן), מנהל ושף במסעדה האקסקלוסיבית "Au Gres Des Saisons" בפריז, טבח במלון "הולידיי-אין" תל אביב, ועוד.

מלבד ניסיונו העשיר בענף המסעדנות בבתי המלון, הלר הנו בוגר לימודים ב- "E.T.C.H" – בית הספר לאומנות המטבח והמלונאות המנוהל על ידי השף פול בוקוז וחברת אקור בליון, צרפת; ולימודי קונדיטוריה בבית הספר "קורדון בלו" בפריז.

מלון 'Blue Bay&Chic' נמצא בבעלותם של אנשי העסקים יקי דוניץ ודני גולדשטיין, שרכשו את המלון לפני כשלוש שנים ומאז השקיעו בשיפוץ ושדרוג המלון ע"י עיצוב מחדש של החדרים, הלובי וחדר האוכל, והפיכתו של המלון לקלאב עדכני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר