שף יואב בלימן מצרף 3 מנות בוריטו חדשות לתפריט הערב של פרידה קאלו

הבוריטו מהווה אחת ממנות הדגל של המטבח המקסיקני העממי, שבגרסת המקור הצפון מקסיקנית שלה מורכבת מטורטיה דקיקה ממולאת בתבשיל שעועית ובשר

הבר-מסעדה הלטיני "פרידה קאלו" מציע 3 מנות בוריטו חדשות בתפריט הערב.
הבוריטו מהווה אחת ממנות הדגל של המטבח המקסיקני העממי, שבגרסת המקור הצפון מקסיקנית שלה מורכבת מטורטיה דקיקה ממולאת בתבשיל שעועית ובשר, 
פירוש השם בספרדית הוא "חמור קטן", בשל אופן ההגשה בעבר, כאשר הרוכלים נהגו להעמיס שק מלא בוריטוס על החמור שלהם, וכך למכור את המגולגלים לעוברים ושבים.

שף יואב בלימן העביר את הבוריטוס מהפך, והוא מגיש את הווריאציות שלו למאכל העממי במסגרת תפריט הערב של המסעדה המורכב תמיד ממנות ראשונות וקינוחים בלבד.

את הבוריטוס המעוצבים של בלימן אוכלים בידיים, והוא מוצע בגרסה צמחונית, בשרית או במילוי פירות ים: בוריטו וג'טריאנו – במילוי מוצרלה, בצל מקורמל, בזיליקום, עגבניות פרובנסל צלויות וחציל קלוי באש, לצד לגימת גספצ'יו עגבניות (35 ₪); בוריטו דה סלציצ'ה – במילוי תבשיל צ'ילי ושעועית שחורה, נקניקיה מתובלת, ירקות חרוכים ובזיליקום. מוגש בליווי סלסת עגבניות (41 ₪); ובוריטו במילוי בשר סרטנים, קרם כרישה, פטריות ועלי תרד המוגש לצד קונפי עגבניות (48 ₪).

עד סוף אוגוסט 09 ניתן להזמין את הבוריטוס במסגרת דיל הכולל צמד מנות ראשונות וקינוח ב-89 ₪ לסועד, בכל ערב החל מ-19:00.
אפשר ללוות את המנות באחד הקוקטיילים החדשים של פרידה, המוצעים בימים אלה ב-10% הנחה.
בנוסף, בהזמנת בירה קרומבכר הגרמנית, הנמזגת בתל אביב באופן בלעדי בפרידה קאלו, מוצעת הבירה השנייה ב-10 שקלים.

פרידה קאלו
רח' לילינבלום 43 תל אביב
טל. 03-5660481

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר