שף קונדיטור הקינוחים אורן בקר, מונה לנהל את קונדיטוריית 'הגושרים מלון בטבע'. בקר, בעל וותק של 20 שנות עבודה בתחום הקונדיטוריה, סיים בהצטיינות את בית הספר קורדון בלו סידני באוסטרליה, ובהמשך למד מספר קורסים בפריז, ובבית הספר למלונאות תדמור. שף בקר ניהל קונדיטוריות במסעדות תל אביב, בית ספר לאפייה בתל אביב בו למדו אלפי תלמידים, והיה שותף בבוטיק פטיסרי משולב עם מסעדה שפעלה בעבר במתחם שרונה.
מסעדת הגושרים מלון בטבע שבקיבוץ הגושרים, מנוהלת על ידי השפים מוסא פתאלי ואיתי תמיר, והמסר שלה הוא הענקת חוויה קולינרית גלילית בריאה, עם מאכלים על בסיס חומרי גלם מהגליל, מה שיעשה גם שף אורן בקר בקונדיטוריה של המלון. הוא מתמחה באפייה ללא סוכר וללא גלוטן, ושם דגש על מזון בריא בתפריט הקונדיטוריה, עם מענה למגוון סועדים – צמחוני, טבעוני, ללא גלוטן, ותפריטי ילדים עם דגש על בריאות. זאת תוך שילוב חומרי גלם עונתיים גליליים מיצרנים וחקלאים מקומיים- גבינות מתוצרת עצמית, שמן זית איכותי, דבש דבורים טהור, ירקות ופירות, והשראה ממגוון המטבחים – סורי, לבנוני, דרוזי, בדואי, צ'רקסי, הסמוכים לקיבוץ הגושרים, בגליל וברמת הגולן.