fbpx

שפונדרה ירקות שורש ויין אדום

מצרכים 6 מנות3 עצמות רגל גדולות ויפות(לבקש מהקצב שינסר וישמור)1 ק"ג בשר שפונדרה חתוך לקוביות4 שיני שום טרי1 בצל חתוך לרבעים3 גזרים4 עגבניות חתוכות לקוביותטימין טרישורש סלרי קלוף חתוך לקוביות2 כוסות שעועית שחורה (עדיף להשרות לילה לפני)יין אדום אופן ההכנהממליחים את הבשר ומפלפלים. מניחים את העצמות בפויקה ומשחימים אותן תוך ערבוב כל כמה דקות. לאחר שמשחימות, מוסיפים את הגזר והבצל, ומשחימים גם אותם. מוסיפים את נתחי הבשר לצליה(שפונדרה) ו"סוגרים" את הבשר עוד כחמש דקות.מוסיפים את העגבניות, סלרי ,שום , וטימין.מוסיפים גם את השעועית ומוסיפים את היין שיכסה הכל היטב.מבשלים שעתיים וחצי על אש נמוכה.לאחר שעתיים מוסיפים מלח קצת סוכר ומים לפי הצורך.מבשלים עוד חצי שעה ומגישים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים 6 מנות
3 עצמות רגל גדולות ויפות(לבקש מהקצב שינסר וישמור)
1 ק"ג בשר שפונדרה חתוך לקוביות
4 שיני שום טרי
1 בצל חתוך לרבעים
3 גזרים
4 עגבניות חתוכות לקוביות
טימין טרי
שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות
2 כוסות שעועית שחורה (עדיף להשרות לילה לפני)
יין אדום

אופן ההכנה
ממליחים את הבשר ומפלפלים. מניחים את העצמות בפויקה ומשחימים אותן תוך ערבוב כל כמה דקות. לאחר שמשחימות, מוסיפים את הגזר והבצל, ומשחימים גם אותם.

מוסיפים את נתחי הבשר לצליה(שפונדרה) ו"סוגרים" את הבשר עוד כחמש דקות.

מוסיפים את העגבניות, סלרי ,שום , וטימין.

מוסיפים גם את השעועית ומוסיפים את היין שיכסה הכל היטב.

מבשלים שעתיים וחצי על אש נמוכה.

לאחר שעתיים מוסיפים מלח קצת סוכר ומים לפי הצורך.

מבשלים עוד חצי שעה ומגישים חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר