שפים של בתי מלון גדולים חגגו סיום הדרכה תקופתית של יוניליוור

כ- 25 שפים בכירים מבתי מלון בתל אביב והרצליה, נפגשו במסעדת ליליות בתל אביב, כדי לסכם את סיומה של ההדרכה התקופתית אשר העבירו השפים של החטיבה המקצועית של יוניליוור.

ההדרכה התקופתית התפרסה על פני שבוע ימים, ובמהלכה הציגו השפים של יוניליוור – השף הראשי גילי חיים, השף עדאווי אל חיר, והשף קונדיטור ערן שוורצברד, מתכונים בהם משולבים מוצרי החטיבה, הדגימו שימוש במוצרים חדשים אשר יושקו בקרוב, והציגו טרנדים, קונספטים ורעיונות חדשים המותאמים לצרכי האורחים של בתי המלון.

ימי ההדרכה של החטיבה המקצועית של יוניליוור בתל אביב הינם חלק מפרויקט ארצי במסגרתו קיים הצוות המקצועי של החטיבה פעילות דומה בערים שונות, ביניהן ירושלים, אילת ומלונות ים המלח.

בין הנוכחים באירוע: אביגדור ברו שף ראשי הילטון ת"א, צ'רלי פדידה שף ראשי שרתון ת"א, אריק פורת שף ראשי מלון אכדיה הרצליה, אייל רוזנברג שף ראשי ניר אילני (עומד) עם גולן ישראלי ואריק פורתקראון פלזה סיטי טאוור, גולן ישראלי שף ראשי לאונרדו פלזה ת"א, גיא קהת שף קונדיטור דן ת"א, צביקה שוורץ שף ראשי רנסנס, ניר אלקיים שף ראשי קרלטון, ישראל ביוק פלומבו שף ראשי מרינה, יוסי אוחנה שף ראשי טל, זוהר צמח שף ראשי רסיטל, דוד כהן שף ראשי מלון דניאל.

סמנכ"ל החטיבה המקצועית של יוניליוור, ניר אילני, הודה לנוכחים על שיתוף הפעולה: "זה מחזה נדיר לראות כל כך הרבה שפים בכירים יושבים סביב שולחן אחד. פעילות זו היא החיבור האופטימלי בין מטבח, מכירות ושיווק. אנחנו נמשיך לפתח ולייצר פתרונות טעימים וחדשניים עבורכם ועבור הלקוחות שלכם – האורחים בבתי המלון".

חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ישראל, מספקת פתרונות קולינאריים ומוצרים לשוק ההסעדה. לחטיבה אלפי לקוחות, ביניהם בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, קבלני מזון, אולמות אירועים ורשתות מזון ישראליות ובינלאומיות.
מוצרי חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור מיוצרים לפי סטנדרטים עולמיים ועוברים תהליך הבטחת איכות קפדני. בנוסף, צוות שפים יועצים בעלי ניסיון רב בתחום ההסעדה והקונדיטוריה עומדים לרשות הלקוחות לפיתוח מגוון פתרונות יעיל של העסק והמטבח ולסיוע בשדרוג התפריט והתאמת המנות ללקוחות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה