שפית עינב ברמן ממסעדת אסיף מציגה תפריט קיץ חדש

הנגיעה האישית של עינב ניכרת בכל המנות המאופיינות בניחוח ביתי ושאיפה להדגיש ולשמר את הטעם המקורי של חומרי הגלם

שפית עינב ברמן מציגה במסעדת אסיף בתל אביב תפריט קיץ חדש ובו מנות קלילות המשלבות משחק בין חום לקור. עינב עושה שימוש בירקות ופירות קיציים – דלעות קיץ, מנגולד, ליים, נקטרינות, דובדבנים.

הנגיעה האישית של עינב ניכרת בכל המנות המאופיינות בניחוח ביתי ושאיפה להדגיש ולשמר את הטעם המקורי של חומרי הגלם. התפריט אינו בנוי לפי החלוקה המסורתית המפרידה בין מנות ראשוניות לעיקריות, וזאת על-מנת לאפשר לסועד לבחור בחופשיות את המנות שהוא באמת אוהב.

בין המנות החדשות:
פילה קוד צלוי במחבת ים תפוחי אדמה מאודים בחמאה מזוקקת, רשאד ושמן ירוק.
פטוצ'יני שחור עם שמן זית, עגבניות צרובות, בזיליקום ופרורי בוטרגו.
תבשיל קארי של דלעות קיץ, עגבניות, מנגולד וליים מוגש עם קערת אורז בסמטי.
סלט נקטרינות, עגבניות וריחן עם מוצרלה באפאלו פרושוטו ושמן בזיליקום.

לצד המנות החדשות כולל התפריט  גם את מנות הדגל של אסיף, הנדרשות בעקביות על ידי הסועדים, כמו פפרדלה עם תבשיל טלה בירקות שורש, עגבניות, יין אדום ופרמזן, אסקלופ עגל עם גבינה פטה, צנוניות ורביולי מנגולד.
.

מסעדת אסיף
רח' לילינבלום 18, תל-אביב
טל. 03-5165198

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר