שקדי עגל עם שאלוט ותמרים

מתכון של השף גיא פרץ לראש השנה

צורבים את השקדים כדקה משני הצדדים. מוסיפים את השאלוט ומטגנים
צורבים את השקדים כדקה משני הצדדים. מוסיפים את השאלוט ומטגנים. צילום לירון אלמוג

חומרים

400 גרם שקדי עגל מבושלים במים עד ריכוך

4 כפות שמן זית

16 בצלצלי שאלוט קלופים

10 תמרים חצויים ללא חרצן

3 ענפי טימין

1 כוס ציר בקר

4 כפות סילאן

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם שמן.

צורבים את השקדים כדקה משני הצדדים.

מוסיפים את השאלוט  ומטגנים.

מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים יחד על להבה בינונית כ- 15 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה