מתכון ל– 5 מנות, 2 יחידות למנה
חומרים:
½ חב' בצק עלים (מוכן ומופשר במקרר)
חצי גביע (125 גרם) גבינת עיזים למריחה 5%
חצי כוס גבינת חלומי כבשים מגורדת
4 מלפפונים חמוצים (במלח) – מסוננים וחתוכים לטבעות
2 כפות קטשופ
½ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
3 עלי רוזמרין – קצוצים
למריחה:
1 ביצה – טרופה
אופן ההכנה:
• לפרוס את הבצק על משטח משומן ולחצותו לרוחב.
• לחתוך את הבצק לריבועים בגודל כף יד.
• לערבב בקערה את כל יתר החומרים ולהניח במרכז כל ריבוע כ- 2 כפיות מהתערובת.
• לסגור כל ריבוע בצורת שקית הפתעה/שק כסף ולסדר על תבנית עם נייר אפייה.
• למרוח את שקיות ההפתעה בביצה הטרופה.
• להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ – 25 דקות.
להגיש חם.
מומלץ להכין את המתכון עם ילדים