שקשוקה איטלקית

מצרכים :2 בצלים לבנים – קוביות2 פלפלים אדומים – קוביות10 עגבניות גדולות בשלות פרוסות לקוביות 1 עלה דפנהפלפל חריף טרי – לפי הטעם2 גרגרי פלפל אנגלי שלם4 שיני שום פרוסות1 כפית כמון2 כפות פפריקה מתוקה2 ענפי טומיןכף פטרוזיליהשמן זית2 כפות רסק עגניות מרוכז2 כפות מוצרלה מגורדת פלפל קלוי על אש גלויה – מקולףרצועות בזיליקוםאופן ההכנה:רוטב:מאדים בשמן זית לפי הסדר הבא עד הזהבה: תחילה את הבצל, פלפלים, עגבניות ושום.מוסיפים מים עד כיסוי, מוסיפים את התבלינים.מבשלים כחצי שעה.מוסיפים את ענפי הטימין והפטרוזיליה הקצוצה.מוסיפים ביצים בזהירות לרוטב החם.מוסיפים את הפלפל הקלוי הפרוס לרצועות, הבזיליקום והמוצרלה.מבשלים עד הכנתם.מגישים לצד סלט ירקות קצוץ, טחינה ירוקה, לחם לבן וזיתים מבוקעים.

מצרכים :
2 בצלים לבנים – קוביות
2 פלפלים אדומים – קוביות
10 עגבניות גדולות בשלות פרוסות לקוביות
1 עלה דפנה
פלפל חריף טרי – לפי הטעם
2 גרגרי פלפל אנגלי שלם
4 שיני שום פרוסות
1 כפית כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
2 ענפי טומין
כף פטרוזיליה
שמן זית
2 כפות רסק עגניות מרוכז
2 כפות מוצרלה מגורדת
פלפל קלוי על אש גלויה – מקולף
רצועות בזיליקום

אופן ההכנה:
רוטב:

מאדים בשמן זית לפי הסדר הבא עד הזהבה: תחילה את הבצל, פלפלים, עגבניות ושום.
מוסיפים מים עד כיסוי, מוסיפים את התבלינים.
מבשלים כחצי שעה.
מוסיפים את ענפי הטימין והפטרוזיליה הקצוצה.
מוסיפים ביצים בזהירות לרוטב החם.
מוסיפים את הפלפל הקלוי הפרוס לרצועות, הבזיליקום והמוצרלה.
מבשלים עד הכנתם.
מגישים לצד סלט ירקות קצוץ, טחינה ירוקה, לחם לבן וזיתים מבוקעים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר