fbpx

שקשוקה חצילים ובולגרית

המצרכים4 עגבניות1 חציל קטן5 ביצים1 בצל2-3 שיני שום1 רסק עגבניותקובייה של בולגריתמרק עוףשמן קנולה (עץ הזית)פלפל שחורפלפל צילי (לא חובה, למי שאוהב)אופן הכנהקוצצים את הבצל, את החצילים והעגבניות לקוביות של חצי סנטימטר.מחממים חצי כוס שמן קנולה של עץ הזית במחבת, מטגנים את הבצל והחצילים עד שמקבלים צבע זהוב/חום, מוסיפים את העגבניות (אם חסר רוטב אפשר להוסיף חצי כוס מים), מוסיפים את התבלינים והשום, ומוסיפים את הבולגרית ומכסים לכ- 5 דקות. מוסיפים את הביצים. במידה ורוצים שהחלמון יהיה קשה, מכסים את המחבת.אם מעדיפים חלמון נוזלי, מכסים חלקית.לאחר 5 דקות שקשוקה מוכנה. פורסים לחם הערותאפשר בלי הבולגרית למי שלא אוהב, ניתן לפזר פטרוזיליה קצוצה מלמעלה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים
4 עגבניות
1 חציל קטן
5 ביצים
1 בצל
2-3 שיני שום
1 רסק עגבניות
קובייה של בולגרית
מרק עוף
שמן קנולה (עץ הזית)
פלפל שחור
פלפל צילי (לא חובה, למי שאוהב)

אופן הכנה
קוצצים את הבצל, את החצילים והעגבניות לקוביות של חצי סנטימטר.

מחממים חצי כוס שמן קנולה של עץ הזית במחבת, מטגנים את הבצל והחצילים עד שמקבלים צבע זהוב/חום, מוסיפים את העגבניות (אם חסר רוטב אפשר להוסיף חצי כוס מים), מוסיפים את התבלינים והשום, ומוסיפים את הבולגרית ומכסים לכ- 5 דקות.

מוסיפים את הביצים. במידה ורוצים שהחלמון יהיה קשה, מכסים את המחבת.

אם מעדיפים חלמון נוזלי, מכסים חלקית.

לאחר 5 דקות שקשוקה מוכנה. פורסים לחם

הערות
אפשר בלי הבולגרית למי שלא אוהב, ניתן לפזר פטרוזיליה קצוצה מלמעלה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר