שקשוקה חצילים ובולגרית

 

המצרכים
4 עגבניות
1 חציל קטן
5 ביצים
1 בצל
2-3 שיני שום
1 רסק עגבניות
קובייה של בולגרית
מרק עוף
שמן קנולה (עץ הזית)
פלפל שחור
פלפל צילי (לא חובה, למי שאוהב)

אופן הכנה
קוצצים את הבצל, את החצילים והעגבניות לקוביות של חצי סנטימטר.

מחממים חצי כוס שמן קנולה של עץ הזית במחבת, מטגנים את הבצל והחצילים עד שמקבלים צבע זהוב/חום, מוסיפים את העגבניות (אם חסר רוטב אפשר להוסיף חצי כוס מים), מוסיפים את התבלינים והשום, ומוסיפים את הבולגרית ומכסים לכ- 5 דקות.

מוסיפים את הביצים. במידה ורוצים שהחלמון יהיה קשה, מכסים את המחבת.

אם מעדיפים חלמון נוזלי, מכסים חלקית.

לאחר 5 דקות שקשוקה מוכנה. פורסים לחם

הערות
אפשר בלי הבולגרית למי שלא אוהב, ניתן לפזר פטרוזיליה קצוצה מלמעלה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה