שרימפס בציפוי פריך

4 שרימפס "בלק טייגר"25 גרם פיסטוקים מקולפים25 גרם אגוזי מלך25 גרם שקדים30 גרם בלילת טמפורה50 גרם פירורי לחם{רצוי פנקו}חומרים לרוטב100 מ"ג יוגורט20 מ"ג צ'ילי מתוק20 גרם גבינת פטה בקר<b<אופן הכנהמוצאים את השרימפס מהשריון, שמים את האגוזים, שקדים ואגוזי המלך במג'ימקס וטוחנים.טובלים את השרימפס בטמפורה ולאחר מכן בתערובת שהכנו ומטגנים בשמן עמוק.לוקחים את כל המיצרכים של הרוטב מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה.

4 שרימפס "בלק טייגר"
25 גרם פיסטוקים מקולפים
25 גרם אגוזי מלך
25 גרם שקדים
30 גרם בלילת טמפורה
50 גרם פירורי לחם{רצוי פנקו}

חומרים לרוטב
100 מ"ג יוגורט
20 מ"ג צ'ילי מתוק
20 גרם גבינת פטה בקר


מוצאים את השרימפס מהשריון, שמים את האגוזים, שקדים ואגוזי המלך במג'ימקס וטוחנים.

טובלים את השרימפס בטמפורה ולאחר מכן בתערובת שהכנו ומטגנים בשמן עמוק.

לוקחים את כל המיצרכים של הרוטב מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר