שרימפס בציפוי פריך

 

4 שרימפס "בלק טייגר"
25 גרם פיסטוקים מקולפים
25 גרם אגוזי מלך
25 גרם שקדים
30 גרם בלילת טמפורה
50 גרם פירורי לחם{רצוי פנקו}

חומרים לרוטב
100 מ"ג יוגורט
20 מ"ג צ'ילי מתוק
20 גרם גבינת פטה בקר


מוצאים את השרימפס מהשריון, שמים את האגוזים, שקדים ואגוזי המלך במג'ימקס וטוחנים.

טובלים את השרימפס בטמפורה ולאחר מכן בתערובת שהכנו ומטגנים בשמן עמוק.

לוקחים את כל המיצרכים של הרוטב מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה