fbpx

שרימפס ברוקפור

ל- 4 מנות/סועדים חומרים: 1 ק"ג שרימפס קלוף בגודל בינוני0.5 ליטר שמנת מתוקה 20% שומן150 גר' גבינת רוקפור (טובה!)5 שיני שום מעוכותשמן זית, מלח, פלפל ועשבים טריים (פטרוזיליה וכוסברה) אופן ההכנה:במחבת מחממים שמן זית ואת השום הכתוש. מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד שהצבע הופך לוורדרד. מנמיכים את האש ומוסיפים את השמנת עד לרתיחה עדינה.מפוררים פנימה את הרוקפור, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.מכבים את האש ומכניסים את העשבים.מגישים עם המחבת.הולך טוב עם לחם טרי, פירה, אורז מלא לבן.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 4 מנות/סועדים

חומרים:
1 ק"ג שרימפס קלוף בגודל בינוני
0.5 ליטר שמנת מתוקה 20% שומן
150 גר' גבינת רוקפור (טובה!)
5 שיני שום מעוכות
שמן זית, מלח, פלפל ועשבים טריים (פטרוזיליה וכוסברה)


אופן ההכנה:
במחבת מחממים שמן זית ואת השום הכתוש. מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד שהצבע הופך לוורדרד. מנמיכים את האש ומוסיפים את השמנת עד לרתיחה עדינה.
מפוררים פנימה את הרוקפור, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מכבים את האש ומכניסים את העשבים.
מגישים עם המחבת.

הולך טוב עם לחם טרי, פירה, אורז מלא לבן.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"





Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר