שרימפס ברוקפור

 

ל- 4 מנות/סועדים

חומרים:
1 ק"ג שרימפס קלוף בגודל בינוני
0.5 ליטר שמנת מתוקה 20% שומן
150 גר' גבינת רוקפור (טובה!)
5 שיני שום מעוכות
שמן זית, מלח, פלפל ועשבים טריים (פטרוזיליה וכוסברה)


אופן ההכנה:
במחבת מחממים שמן זית ואת השום הכתוש. מוסיפים את השרימפס ומקפיצים עד שהצבע הופך לוורדרד. מנמיכים את האש ומוסיפים את השמנת עד לרתיחה עדינה.
מפוררים פנימה את הרוקפור, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מכבים את האש ומכניסים את העשבים.
מגישים עם המחבת.

הולך טוב עם לחם טרי, פירה, אורז מלא לבן.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"










היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה