חומרים
12 טייגר שרימפס נקיים
200 גר. שערות קדאיף
מלח,פלפל לפי הטעם
12 עלי בזיליקום סגול(או רגיל)
250 גרם חמאה ממוסת
לרוטב
1 בצל לבן
6 פלפלים מקולפים
20 מ"ל חומץ בין יין אדום
150 מ"ל שמנת מתוקה
500 מ"ל ציר דגים
50 גר' סוכר
50 גר' שמן זית
אופן הכנת הרול שרימפס
פותחים את שרימפס בבטנו וממלאים אותם בעלי בזיליקום ומוסיפים מלח ופלפל.
משטיחים את שערות הקדאיף בגודל של אצבע , מורחים בחמאה מזוקקת.
עוטפים את השרימפס (ממולא) כך שהזנב יישאר בחוץ.
מבשלים בחום של 180 מעלות למשך 9-12 דקות.
אופן הכנת רוטב הפלפלים
מאדים בצל לבן בשמן זית, מוסיפים קוביות של פלפלים , חומץ בן יין , ציר דגים וסוכר.
מרתיחים את המרכיבים וטוחנים במעבד מזון.
מעבירים את הרוטב חזרה לסיר , מוסיפים שמנת ומרתיחים במשך 5 דקות.
בודקים טעמים ומוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
לאוהבי פיקנטי מוסיפים קמצוץ פלפל שאטה יבש.
להרכבת המנה
שמים שכבת רוטב על הצלחת שטוחה ועליהם מסדרים את הרולים בעיגול.