לא כשר. ל- 2 מנות
חומרים:
24 שרימפס קלופים ונקיים
100 מ"ל אניס (אוזו, פסטיס)
2 קורט מלח דק
2 קורט פלפל שחור
½ קורט סומק
כפית נענע קצוצה
כפית חמאה צהובה
אופן ההכנה:
מחממים מחבת, מוסיפים למחבת מעט שמן זית, מוסיפים את התאנים והשרימפס, מקפיצים במשך 2 דקות.
ברגע שהשרימפס משנים את צבעם לוורוד מוסיפים את התבלינים (סומק, מלח, פלפל ונענע) ואת האניס.
מצמצמים במשך דקה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החמאה.
מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"