שרימפס בתאנים ואניס

לא כשר. ל- 2 מנותחומרים:24 שרימפס קלופים ונקיים100 מ"ל אניס (אוזו, פסטיס)2 קורט מלח דק2 קורט פלפל שחור½ קורט סומקכפית נענע קצוצהכפית חמאה צהובה אופן ההכנה:מחממים מחבת, מוסיפים למחבת מעט שמן זית, מוסיפים את התאנים והשרימפס, מקפיצים במשך 2 דקות. ברגע שהשרימפס משנים את צבעם לוורוד מוסיפים את התבלינים (סומק, מלח, פלפל ונענע) ואת האניס. מצמצמים במשך דקה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החמאה. מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

לא כשר. ל- 2 מנות

חומרים:
24 שרימפס קלופים ונקיים
100 מ"ל אניס (אוזו, פסטיס)
2 קורט מלח דק
2 קורט פלפל שחור
½ קורט סומק
כפית נענע קצוצה
כפית חמאה צהובה


אופן ההכנה:
מחממים מחבת, מוסיפים למחבת מעט שמן זית, מוסיפים את התאנים והשרימפס, מקפיצים במשך 2 דקות.
ברגע שהשרימפס משנים את צבעם לוורוד מוסיפים את התבלינים (סומק, מלח, פלפל ונענע) ואת האניס.
מצמצמים במשך דקה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החמאה.
מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר