fbpx

שרימפס בתאנים ואניס

לא כשר. ל- 2 מנותחומרים:24 שרימפס קלופים ונקיים100 מ"ל אניס (אוזו, פסטיס)2 קורט מלח דק2 קורט פלפל שחור½ קורט סומקכפית נענע קצוצהכפית חמאה צהובה אופן ההכנה:מחממים מחבת, מוסיפים למחבת מעט שמן זית, מוסיפים את התאנים והשרימפס, מקפיצים במשך 2 דקות. ברגע שהשרימפס משנים את צבעם לוורוד מוסיפים את התבלינים (סומק, מלח, פלפל ונענע) ואת האניס. מצמצמים במשך דקה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החמאה. מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

לא כשר. ל- 2 מנות

חומרים:
24 שרימפס קלופים ונקיים
100 מ"ל אניס (אוזו, פסטיס)
2 קורט מלח דק
2 קורט פלפל שחור
½ קורט סומק
כפית נענע קצוצה
כפית חמאה צהובה


אופן ההכנה:
מחממים מחבת, מוסיפים למחבת מעט שמן זית, מוסיפים את התאנים והשרימפס, מקפיצים במשך 2 דקות.
ברגע שהשרימפס משנים את צבעם לוורוד מוסיפים את התבלינים (סומק, מלח, פלפל ונענע) ואת האניס.
מצמצמים במשך דקה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החמאה.
מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר