תאנה צלויה בגריל עם גלידת יוגורט עיזים ודבש

מרכיבים ל–2 ליטר גלידת יוגורט עיזים ודבש500 סמ"ק חלב500 סמ"ק יוגורט עזים 4.5 אחוז200 גרם דבש175 גרם סוכר250 סמ"ק שמנת מתוקהתאנה סגולה גדולה לכל סועדאופן ההכנהגלידת יוגורט עזים1.מחממים בסיר את החלב והיוגורט על אש קטנה עד ל- 25 מעלות.2.מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים לטמפרטורה של 65 מעלות.3.מצננים עד ל- 4 מעלות ומעבירים למכונת גלידה.רוטב דבש וקינמון1 כוס מים רותחים.חצי כוס סוכר.מוסיפים 3 כפות דבש ורבע כפית קינמון.מצננים.תאנה צלויה1.חורצים את התאנה מהעוקץ בצורת X עד חציה.2.מושחים את התאנה ברוטב.3.מניחים על הגריל וצולים קלות.אופן ההגשהמניחים על צלחת תאנה צלויה, כדור גלידה ומעט רוטב דבש.

מרכיבים ל–2 ליטר גלידת יוגורט עיזים ודבש
500 סמ"ק חלב
500 סמ"ק יוגורט עזים 4.5 אחוז
200 גרם דבש
175 גרם סוכר
250 סמ"ק שמנת מתוקה
תאנה סגולה גדולה לכל סועד

אופן ההכנה
גלידת יוגורט עזים

1.מחממים בסיר את החלב והיוגורט על אש קטנה עד ל- 25 מעלות.

2.מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים לטמפרטורה של 65 מעלות.

3.מצננים עד ל- 4 מעלות ומעבירים למכונת גלידה.

רוטב דבש וקינמון
1 כוס מים רותחים.

חצי כוס סוכר.

מוסיפים 3 כפות דבש ורבע כפית קינמון.

מצננים.

תאנה צלויה
1.חורצים את התאנה מהעוקץ בצורת X עד חציה.

2.מושחים את התאנה ברוטב.

3.מניחים על הגריל וצולים קלות.

אופן ההגשה
מניחים על צלחת תאנה צלויה, כדור גלידה ומעט רוטב דבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר