תאנים ותמרים א-לה ג'אקומו

החומרים:100 גרם תאנים מיובשות (דבלים)100 גרם תמרים מיובשים20 גרם אגוזי מלך1 כף קוניאק1 חבילה שוקולד לבן1 כף שמנת מתוקהמקלוני קינמוןאופן ההכנה:מכניסים למעבד מזון את התאנים, התמרים, האגוזים והקוניאק, ומערבבים עד שנוצרת עיסה חלקה. יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר שני ס"מ.תוקעים בכל כדור מקל קינמון. ממיסים שוקולד לבן, רצוי בסיר המונח בתוך סיר מים רותחים. מוסיפים לשוקולד את השמנת המתוקה. טובלים את כדורי התאנים והתמרים בתוך השוקולד המומס. מוציאים ומניחים על נייר אלומיניום. כאשר השוקולד מתקשה אפשר להגיש.www.giacommo.net

החומרים:
100 גרם תאנים מיובשות (דבלים)
100 גרם תמרים מיובשים
20 גרם אגוזי מלך
1 כף קוניאק
1 חבילה שוקולד לבן
1 כף שמנת מתוקה
מקלוני קינמון

אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון את התאנים, התמרים, האגוזים והקוניאק, ומערבבים עד שנוצרת עיסה חלקה.
יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר שני ס"מ.
תוקעים בכל כדור מקל קינמון.
ממיסים שוקולד לבן, רצוי בסיר המונח בתוך סיר מים רותחים. מוסיפים לשוקולד את השמנת המתוקה.
טובלים את כדורי התאנים והתמרים בתוך השוקולד המומס.
מוציאים ומניחים על נייר אלומיניום.
כאשר השוקולד מתקשה אפשר להגיש.


www.giacommo.net


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר