תאנים ממולאות ברוטב רימון ותמרינד עם סלט ירוק

חומריםתאנים טריות/יבשות חתוך לרוחב לא עד הסוףחומרי מילוי250 גרם פטריות שמפיניון קצוצים150 גרם אגוזי מלך טחונים300 גרם חזה עוף קצוץ1 בצל קצוץ דקכפית וחצי הל כפית וחצי קינמון1/2 מוסקט מגורדמלח, פלפל3 פרוסות לחם קלוי, (מרטיבים קלות, סוחטים וקוצצים)אופן הכנה למילוימערבבים כל חומרי המילוי ומתבליםחוצים תאנים וממלאיםחומרי נוזל בישול2 כפות שמן זית2 בצל קצוץ מאודה4 כפות רכז רימוןקינמון, הל, מוסקטמלח, פלפל1 ליטר ציר עוף, מביאים לרתיחה.אופן הכנה לנוזלי בישול ולתאניםמאדים בשמן את הבצל עד זהובמוסיפים תבלינים מלח ופלפל ורכז רימון ומערבביםמוסיפים ציר עוף ומרתיחיםמסדרים יפה את התאנים בסיר ומוזגים מעל את הנוזלמביאים לרתיחה עדינה ומורידים אש למינימום ומבשלים כ 20 דקות עם מכסהמוגש עם גרגרי רימון מעל לקישוט

חומרים
תאנים טריות/יבשות חתוך לרוחב לא עד הסוף

חומרי מילוי
250 גרם פטריות שמפיניון קצוצים
150 גרם אגוזי מלך טחונים
300 גרם חזה עוף קצוץ
1 בצל קצוץ דק
כפית וחצי הל
כפית וחצי קינמון
1/2 מוסקט מגורד
מלח, פלפל
3 פרוסות לחם קלוי, (מרטיבים קלות, סוחטים וקוצצים)

אופן הכנה למילוי
מערבבים כל חומרי המילוי ומתבלים

חוצים תאנים וממלאים

חומרי נוזל בישול
2 כפות שמן זית
2 בצל קצוץ מאודה
4 כפות רכז רימון
קינמון, הל, מוסקט
מלח, פלפל
1 ליטר ציר עוף, מביאים לרתיחה.

אופן הכנה לנוזלי בישול ולתאנים
מאדים בשמן את הבצל עד זהוב

מוסיפים תבלינים מלח ופלפל ורכז רימון ומערבבים

מוסיפים ציר עוף ומרתיחים

מסדרים יפה את התאנים בסיר ומוזגים מעל את הנוזל

מביאים לרתיחה עדינה ומורידים אש למינימום ומבשלים כ 20 דקות עם מכסה

מוגש עם גרגרי רימון מעל לקישוט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר