תבשיל בטטות ושזיפים

 

המתכון ל- 4 מנות

המצרכים:
2 בטטות בינוניות
10 שזיפים מגולענים יבשים
1 כפית שמן קנולה
3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
משרים את השזיפים במשך לילה (יש לשמור על המים).
מקלפים וחותכים את הבטטות לקוביות. מכניסים לסיר ומוסיפים את השזיפים. מבשלים את השזיפים והבטטות במים שבהם הושרו השזיפים, על אש נמוכה ובסיר מכוסה עד שהכל רך. מוסיפים את השמן ואת מיץ הלימון ומערבבים.
ניתן להגיש כתוספת לצד מנה עיקרית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה