fbpx

תבשיל בטטות ושזיפים

המתכון ל- 4 מנותהמצרכים:2 בטטות בינוניות 10 שזיפים מגולענים יבשים 1 כפית שמן קנולה3 כפות מיץ לימוןאופן ההכנה:משרים את השזיפים במשך לילה (יש לשמור על המים). מקלפים וחותכים את הבטטות לקוביות. מכניסים לסיר ומוסיפים את השזיפים. מבשלים את השזיפים והבטטות במים שבהם הושרו השזיפים, על אש נמוכה ובסיר מכוסה עד שהכל רך. מוסיפים את השמן ואת מיץ הלימון ומערבבים. ניתן להגיש כתוספת לצד מנה עיקרית.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המתכון ל- 4 מנות

המצרכים:
2 בטטות בינוניות
10 שזיפים מגולענים יבשים
1 כפית שמן קנולה
3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
משרים את השזיפים במשך לילה (יש לשמור על המים).
מקלפים וחותכים את הבטטות לקוביות. מכניסים לסיר ומוסיפים את השזיפים. מבשלים את השזיפים והבטטות במים שבהם הושרו השזיפים, על אש נמוכה ובסיר מכוסה עד שהכל רך. מוסיפים את השמן ואת מיץ הלימון ומערבבים.
ניתן להגיש כתוספת לצד מנה עיקרית.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר