תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר. מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים

מצרכים

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

½ קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי כמו של מאסטר שף

1 קופסה של עגבניות שלמות מקולפות

1 כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסה שעועית לבנה

1 קופסה גרגירי חומוס כמו של מאסטר שף

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

½ כוס יין אדום

מים לכיסוי

אופן ההכנה

בסיר עמוק מניחים  שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

מוסיפים 3 כפות טריאקי, קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר