תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר. מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים
מותג מאסטר שף מציע לימים הקרים מתכון להכנת קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין – מנה מתאימה לאירוח בחורף

מצרכים

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול חתוך לקוביות

1/2 קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

1 קופסת עגבניות שלמות מקולפות כמו של מאסטר שף

כף טימין טרי – רק העלים

2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסת שעועית לבנה

1 קופסת גרגירי חומוס

200 גרם ערמונים קלופים

כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

אופן ההכנה

בסיר עמוק מניחים  שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.

מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.

מוסיפים 3 כפות טריאקי,  קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפ"א וכוס מים ויין.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.

מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר