תבשיל בשר בבירה שחורה

 

חומרים:
1 ק"ג בשר פילה מדומה או הודו
1 בקבוק בירה מאלט שחורה
2-3 שיני שום

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מניחים את הבשר בכלי חסין אש או בתבנית של התנור.
מוזגים לכלי את הבירה השחורה.
מוסיפים את שיני השום.
אופים את הבשר עד שמתרכך ומוכן לאכילה.
במהלך האפייה יש לגלגל את נתח הבשר מספר פעמים, ולצקת מעליו בכל פעם את הרוטב.
ניתן להשתמש בנוזל לאחר האפייה לבישול אורז, פתיתים.

www.diets.co.il – הפורטל הישראלי לתזונה נכונה דיאטה ופעילות גופנית






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה