fbpx

תבשיל טלה עם עצם

חומרים ל- 8 סועדים:2 ק"ג בשר טלה צוואר או כתף פרוס עם עצם.סלסלת בצלצלי שאלוט מקולפים.1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף.ראש שום מפורק לשינים מקולפות.ליטר ציר בקר כצל'ה 2 יחידות לימון פרסי.כף סילאן. כפית גרגירי כוסברה, תרמיל הל אגודים בשקית בד או בפאד גאזה.מלח, פלפל. שמן זית לטיגון. להגשה:פטרוזילה קצוצה, נענע קצוצה. אופן ההכנה:ממליחים ומפלפלים את הבשר ומשחימים בסיר רחב.מוציאים את הבשר, מכניסים את השאלוט ומזהיבים קלות. מוסיפים את ציר הבקר, מביאים לרתיחה, מחזירים את הבשר.מכניסים את הארטישוק הירושלמי ואת שאר החומרים. מכסים במים. אם יש צורך מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים. בתום הבישול מסלקים את שקית התבלנים. מתקנים את התיבול במידת הצורך ומקררים.בהגשה: מחממים את התבשיל, מפזרים פטרוזילה ונענע קצוצות. כצל'ה בהנהלת איל כץ, ממוקם במרכז שרונה, כפר סבא
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 8 סועדים:
2 ק"ג בשר טלה צוואר או כתף פרוס עם עצם.
סלסלת בצלצלי שאלוט מקולפים.
1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף.
ראש שום מפורק לשינים מקולפות.
ליטר ציר בקר כצל'ה
2 יחידות לימון פרסי.
כף סילאן.
כפית גרגירי כוסברה, תרמיל הל אגודים בשקית בד או בפאד גאזה.
מלח, פלפל.
שמן זית לטיגון.

להגשה:
פטרוזילה קצוצה, נענע קצוצה.

אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את הבשר ומשחימים בסיר רחב.
מוציאים את הבשר, מכניסים את השאלוט ומזהיבים קלות.
מוסיפים את ציר הבקר, מביאים לרתיחה, מחזירים את הבשר.
מכניסים את הארטישוק הירושלמי ואת שאר החומרים. מכסים במים.
אם יש צורך מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
בתום הבישול מסלקים את שקית התבלנים.
מתקנים את התיבול במידת הצורך ומקררים.

בהגשה:
מחממים את התבשיל, מפזרים פטרוזילה ונענע קצוצות.

כצל'ה בהנהלת איל כץ, ממוקם במרכז שרונה, כפר סבא

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר