תבשיל ירקות בקארי ירוק

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון קארי ירוק ללא בשר או דג. פשוט מאכל ירקות בסגנון אסיאתי שנעים להכין וטעים לאכול

כשהירקות הופכים לחומים-זהובים שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז הסיר ומוסיפים את רוטב הסויה על הקארי תוך ערבוב בכף עץ

רכיבים

½ בצל קלוף וקצוץ

1 שן שום

50 גרם שעועית ירוקה טרייה

1 פלפל צ'ילי ירוק

70 גרם ברוקולי

1 פאק צ'וי (כרוב סיני)

50 גרם אספרגוס

½ קישוא

1 כף ממרח קארי ירוק

50 מ"ל רוטב סויה

500 מ"ל ציר ירקות

500 מ"ל חלב קוקוס

שמן, מלח, שומשום שחור

אורז לבן (להגשה)

אופן ההכנה

מחממים סיר טיגון על הכיריים.

מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ.

כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את השום, שעועית ירוקה, פלפל צ'ילי, ברוקולי, כרוב סיני ואספרגוס.

מקפיצים כמה דקות.

כשהירקות הופכים לחומים-זהובים שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז הסיר.

מוסיפים את רוטב הסויה על הקארי תוך ערבוב בכף עץ.

מוסיפים גם את חלב הקוקוס ומבשלים 10 דקות.

הגשה

מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים לצד אורז לבן.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה