fbpx

תבשיל ירקות בקארי ירוק

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון קארי ירוק ללא בשר או דג. פשוט מאכל ירקות בסגנון אסיאתי שנעים להכין וטעים לאכול
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

½ בצל קלוף וקצוץ

1 שן שום

50 גרם שעועית ירוקה טרייה

1 פלפל צ'ילי ירוק

70 גרם ברוקולי

1 פאק צ'וי (כרוב סיני)

50 גרם אספרגוס

½ קישוא

1 כף ממרח קארי ירוק

50 מ"ל רוטב סויה

500 מ"ל ציר ירקות

500 מ"ל חלב קוקוס

שמן, מלח, שומשום שחור

אורז לבן (להגשה)

אופן ההכנה

מחממים סיר טיגון על הכיריים.

מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ.

כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את השום, שעועית ירוקה, פלפל צ'ילי, ברוקולי, כרוב סיני ואספרגוס.

מקפיצים כמה דקות.

כשהירקות הופכים לחומים-זהובים שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז הסיר.

מוסיפים את רוטב הסויה על הקארי תוך ערבוב בכף עץ.

מוסיפים גם את חלב הקוקוס ומבשלים 10 דקות.

הגשה

מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים לצד אורז לבן.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר