רכיבים:
1.5 כוסות כוסמת מושרית ללילה
1.5 כוסות גריסי פנינה מושרים ללילה
4 בצלים קצוצים
1 חבילת טופו חתוך לקוביות
4 שיני שום קצוצים
1 כף מיסו בהיר
1/4 כוס שמן זית כתית
3.5-4 כוסות מים רותחים
1 כפית כורכום
פלפל שחור לפי הטעם
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר.
מוסיפים את הכורכום והפלפל ומטגנים מעט (טיגון קצר כזה של התבלינים מעצים את הטעם ואת הריח שלהם).
מוסיפים את כל הירקות, הטופו וחצי כפית מלח. מערבבים ומכסים את הסיר.
מאדים כרבע שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את המיסו, הכוסמת וגריסי הפנינה יחד עם המים הרותחים.
מבשלים כ-20 עד 30 דקות על אש נמוכה, עד שהנוזלים נספגים.
רומי חוכמה היא אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא