fbpx

תבשיל כוסמת וגריסי פנינה

 רכיבים:1.5 כוסות כוסמת מושרית ללילה1.5 כוסות גריסי פנינה מושרים ללילה4 בצלים קצוצים1 חבילת טופו חתוך לקוביות4 שיני שום קצוצים1 כף מיסו בהיר1/4 כוס שמן זית כתית3.5-4 כוסות מים רותחים1 כפית כורכוםפלפל שחור לפי הטעםמלח לפי הטעםאופן ההכנה:מחממים את השמן בסיר.מוסיפים את הכורכום והפלפל ומטגנים מעט (טיגון קצר כזה של התבלינים מעצים את הטעם ואת הריח שלהם). מוסיפים את כל הירקות, הטופו וחצי כפית מלח. מערבבים ומכסים את הסיר. מאדים כרבע שעה על אש נמוכה.מוסיפים את המיסו, הכוסמת וגריסי הפנינה יחד עם המים הרותחים. מבשלים כ-20 עד 30 דקות על אש נמוכה, עד שהנוזלים נספגים.   רומי חוכמה היא אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

 רכיבים:
1.5 כוסות כוסמת מושרית ללילה
1.5 כוסות גריסי פנינה מושרים ללילה
4 בצלים קצוצים
1 חבילת טופו חתוך לקוביות
4 שיני שום קצוצים
1 כף מיסו בהיר
1/4 כוס שמן זית כתית
3.5-4 כוסות מים רותחים
1 כפית כורכום
פלפל שחור לפי הטעם
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר.
מוסיפים את הכורכום והפלפל ומטגנים מעט (טיגון קצר כזה של התבלינים מעצים את הטעם ואת הריח שלהם).
מוסיפים את כל הירקות, הטופו וחצי כפית מלח. מערבבים ומכסים את הסיר.
מאדים כרבע שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את המיסו, הכוסמת וגריסי הפנינה יחד עם המים הרותחים.
מבשלים כ-20 עד 30 דקות על אש נמוכה, עד שהנוזלים נספגים.

 

רומי חוכמה היא אירידיולוגית, נטורופתית ומאמנת לאורח חיים בריא

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר