fbpx

תבשיל כתף טלה

מצרכים:2 ק"ג כתף טלה מחולק לנתחים (עם עצם)1 ראש סלרי2 יחידות גזר2 יחידות בצל100 גרם דבשחצי בקבוק יין לבן3 יחידות פלפל אנגליאופן ההכנה:סוגרים את הבשר במחבת עם קצת שמן.מבשלים את כל שאר המרכיבים ביחד.מעבירים למגש את הבשר עם הנוזל והירקות.מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות למשך שעתיים וחצי.מסעדת Artmeat: ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת –גן טל: 03-7526222.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
2 ק"ג כתף טלה מחולק לנתחים (עם עצם)
1 ראש סלרי
2 יחידות גזר
2 יחידות בצל
100 גרם דבש
חצי בקבוק יין לבן
3 יחידות פלפל אנגלי

אופן ההכנה:
סוגרים את הבשר במחבת עם קצת שמן.
מבשלים את כל שאר המרכיבים ביחד.
מעבירים למגש את הבשר עם הנוזל והירקות.
מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות למשך שעתיים וחצי.

מסעדת Artmeat: ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת –גן טל: 03-7526222.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר