fbpx

תבשיל עוף בקדרה עם שום, שורשים, משמשים מיובשים ואגסים

חומרים:ק"ג חלקי עוף כוס וחצי יין אדום3 כפות חרדל דיז'ון3 כפות דבששיניים מ-2 ראשי שום2 בצלים חתוכים לקוביות8 משמשים מיובשיםראש סלרי חתוך לקוביות קטנות.8 אגסים קלופים ללא חרצנים חתוכים לרבעיםמלח ופלפל שחוררבע כוס שמן זיתהכנה:לסגור את חלקי העוף עם שמן הזית, בסיר ברזל הנכנס לתנור.להוציא ולהניח בצד. להוסיף לסיר הבצל ולטגן קלות. להוסיף את כל יתר החומרים.להחזיר הבשר לסיר ולהביא לרתיחה.להעביר לתנור ב-180 מעלות ולאפות עד התרככות.משך הבישול כשעתיים וחצי.אם הרוטב מצטמצם מאוד, להוסיף עוד יין אדום. מומלץ להוסיף קוביות תפוחי אדמה כשעה לפני סיום הבישול.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
ק"ג חלקי עוף
כוס וחצי יין אדום
3 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות דבש
שיניים מ-2 ראשי שום
2 בצלים חתוכים לקוביות
8 משמשים מיובשים
ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות.
8 אגסים קלופים ללא חרצנים חתוכים לרבעים
מלח ופלפל שחור
רבע כוס שמן זית

הכנה:
לסגור את חלקי העוף עם שמן הזית, בסיר ברזל הנכנס לתנור.
להוציא ולהניח בצד. להוסיף לסיר הבצל ולטגן קלות. להוסיף את כל יתר החומרים.
להחזיר הבשר לסיר ולהביא לרתיחה.להעביר לתנור ב-180 מעלות ולאפות עד התרככות.
משך הבישול כשעתיים וחצי.
אם הרוטב מצטמצם מאוד, להוסיף עוד יין אדום.
מומלץ להוסיף קוביות תפוחי אדמה כשעה לפני סיום הבישול.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר