תבשיל עוף ועדשים בסגנון גלילי

מותג מאסטר שף מציע לחורף הקרוב מתכון לארוחת ערב עשירה שמתאימה לכל בני המשפחה, עם עדשים ירוקות איטלקיות

מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים
מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים

מצרכים

4 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לרצועות

4 כרעיים של עוף

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות

1 כף גדושה כמון

1 כפית כורכום

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות רוטב צ'ילי חריף מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

מים לכיסוי העוף

1 קופסת עדשים כמו של מאסטר שף

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

מניחים את העוף על צד העור, מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני
מניחים את העוף על צד העור, מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני

אופן ההכנה

בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ורצועות בצל.

משחימים מעט את הבצל ומניחים את העוף על צד העור – הצד העליון.

מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני.

מוסיפים את הגמבות האדומות, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל.

מוסיפים צ'ילי חריף, טריאקי ומים לכיסוי העוף.

מביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומוסיפים פחית עדשים של מאסטר שף.

מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים.

מומלץ להגיש עם פטרוזיליה טרייה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה