תבשיל של צוואר טלה צעיר בציר ועשבי בר בתפריט החורף בארקדיה

שף עזרא קדם מזמין אתכם לטעום חורף במטבח הישראלי, מנות שמורכבות ממיטב התוצרת המקומית וחומרי הגלם העונתיים. לכבוד עונת הגשמים, יצר קדם תפריט מקומי מרגש שמבליט את הטעמים, הריחות והצבעים של החורף הארצישראלי

שף עזרא קדם מזמין אתכם לטעום חורף במטבח הישראלי, מנות שמורכבות ממיטב התוצרת המקומית וחומרי הגלם העונתיים. לכבוד עונת הגשמים, יצר קדם תפריט מקומי מרגש שמבליט את הטעמים, הריחות והצבעים של החורף הארצישראלי.

ראשונות
מרק כרישה ותפוחי אדמה חדשים עם שמן אגוזי מלך
סלט עלים ירוקים עם גבינת עיזים לבנה ורכה
רביולי חצילים וגבינת עיזים עם חמאת זעתר בר וקצח
ניוקי תפוחי אדמה בחמאת מרווה וריקוטה וסלט סלק עלים חם
טרין כבדי עוף מובחרים עם ריבת בצל "ארקדיה"
מרק נזידי של קלמרי ותמנונים
שעועית לבנה ועשבים ירוקים
ניוקי תפוחי אדמה עם קלמרי ובוטרגה
פטרוזיליה ושמן זית בתולי
סלט פירות ים תיכוניים מעורבים עם מיצי עגבניה,זעתר פראי, שמן זית וזיתי קלמטה
קדירת ירקות שורש בלאדי עם אגוזי מלך ולצידה ספל מרק שורשים לבנים
קרפצ'יו חצילים בלאדי עם טחינה גולמית ושמן זית בתולי
בקר מובחר בכבישה ביתית עם סלט תפוחי אדמה צעירים וראשד

עיקריות
צ'יפורה עם עלי דפנה טריים צלויה בגריל עצים מעורב
פילה בס צרוב במחבת עם רוטב גזר מפולפל ותרד תורכי חם
מרק דגים עשיר בנוסח "ארקדיה"
"פלמידה ירוקה"- פלמידה ים תיכונית במחבת עם פירה של אפונת גינה, בצל ירוק, בצל אדום וחמאת מרווה
מחבת פירות ים תיכוניים מעורבים עשויים בגריל עם מיצי עגבניה, שמן זית ואספרגוס ים מהנגב
ריזוטו עם שמן פלפלים חריפים, אפונה ותמנונים
דג ים על פי מצב רוחו של הדייג והים
לברק על גריל עצים עם שמן זעתר בר, לימונים כבושים, צלפים ונגיעות פלפל חריף
תבשיל צוואר טלה צעיר מבושל שעות עם עשבים ארומטיים ושעועית ירוקה מלווה ברביולי טלה
תבשיל זנב שור, פלפלים אדומים מיובשים וראשי שום
ירקות בלאדי ממולאים באורז ובשר עגל וברוטב תמרינד
נתח קצבים עסיסי בגריל עם סלק עלים ותפחוי אדמה חדשים מוגשים עם סלט ראשד
צלע בקר זוגית "ארקדיה" עם גזר ולפת ממולאים באורז ובשר עגל ברוטב תמרינד
צלעות טלה בגריל עם ראגו של חיטה
כבד טלה בגריל ובמחבת עם מרמלדת בצל לבן ופירה שורשים

מרקים
מרק סיידר חם עם לביבה של תפוחי עץ וגלידת וניל
טארט אגסים שבושלו ביין מוסקט וגלידת תבלינים
עוגת גבינה "ארקדיה" עם קדאיף ומרמלדת קומקווואט
טראפל מוקה עם גלידת קפה והל
מרק הדרים אורגניים עם מנטה ורביולי שוקולד

עלות ארוחת הערב:139 שקל לסועד (מספר מנות כרוכות בתוספת תשלום).

ארקדיה, מסעדת השף עזרא קדם. מטבח ישראלי עילי
אגריפס 10, בסמטה.
ירושלים
טלפון: 6249138-02
פתוח 7 ימים בשבוע
שעות פתיחה: א'-שבת 15.00-12.30 22.30-19.00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר