תהל משיקה קו שלישי בסדרת Tahel selection: וודקות וערקים בטעמים טבעיים בייצור בוטיק

פעם בשנה בוחרים במסעדת תהל התל אביבית, טעמים חדשים לקו האלכוהולי בייצור עצמי, אשר ניתן להשיגו ב"תהל" בלבד.
בימים אלו נחנך הקו השלישי, אשר בו מצטרפים אל וודקת הבזוקה המפורסמת של תהל טעמים נוספים, כגון וודקה פסיפלורה, וודקה מקלות וניל, ושני ערקים: ערק תמרים וערק תאנים.

לרגל המאורע, מ- 22/11 נמכרים המשקאות גם בכוסות במחיר של 12 ₪ לצ'ייסר.
בקבוק 750 מ"ל – 85 ₪
בקבוק 325 מ"ל – 45 ₪.

תהל, מסעדה תל אביבית אשר הוקמה בשנת 2000, מציגה תפריט באוריינטציה ספרדית הנע בין מנות טאפס עונתיות, קלאסיקות ספרדיות, מנות פאייה ועד ארוחת טעימות מוזמנת מראש. מנות רבות מתפריט המסעדה הפכו במרוצת השנים למנות מיתולוגיות כגון מנת הפאייה, מבחר הקנפסים והוודקות המוכנות במקום במגוון טעמים.
תהל ארז יצרה מקום בדמותה המשלב בין בר עשיר, קומת לאונג', פינות אינטימיות. כל אלה מזמינים לכוס יין בלווי טאפס או לארוחה מלאה.


תהל בר מסעדה
נחלת בנימין 30 ת"א
טל. 03-5168410
פתוח: כל השבוע מהצהריים עד הלקוח האחרון
עסקיות: א' – ה' 18:00 -12:30






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה