תחרות הבישול של תיכון קולינרי רימונים טבריה – הכל עם קוקוס

בתחרות השתתפו 22 תלמידים מכיתות י"א ו-י"ב של בית הספר שחולקו לצוותים של זוגות. משימת התחרות הייתה הכנת שלוש מנות (ראשונה, עיקרית וקינוח) בשילוב אבקת קוקוס כרכיב מרכזי

השפים של בית הספר ואסם נסטלה פרופשיונל עם זוכי התחרות: נעם וקנין (מימין ביניהם) ויהונתן חייט. צילום סשה פליט
השפים של בית הספר ואסם נסטלה פרופשיונל עם זוכי התחרות: נעם וקנין (מימין ביניהם) ויהונתן חייט. צילום סשה פליט

בתיכון קולינרי רימונים טבריה התקיימה לאחרונה תחרות בישול בין התלמידים, בחסות אסם נסטלה פרופרשיונל. בשבועות שקדמו לתחרות ביצעו התלמידים הכנות תחת פיקוחו של השף עופר עמוס ושף עמי ברעם מאסם נסטלה פרופשיונל,  שליווה את התלמידים והעניק הדרכות מקצועיות בבישול כהכנה לקראת התחרות. בתחרות השתתפו 22 תלמידים מכיתות י"א ו- י"ב של בית הספר, שחולקו לצוותים של זוגות. משימת התחרות הייתה הכנת שלוש מנות (ראשונה,  עיקרית וקינוח) בשילוב אבקת קוקוס כרכיב מרכזי. נושא התחרות נבחר כחלק מהשקת אבקת קוקוס – מוצר חדש של אסם נסטלה פרופשיונל, ובכל המנות שהוכנו בתחרות שולב המוצר החדש.

צילום סשה פליט
צילום סשה פליט

לאחר חמש שעות של הכנה ובישולים, התכנס צוות השיפוט של התחרות אשר כלל את חגית אדלר – מנכ"לית אסם נסטלה פרופשיונל, שפים מבית ספר רימונים, ושפים מחטיבתONP  של אסם-נסטלה, לקביעת הזוכים שהוכרזו בטקס בהשתתפות גילה כהנא – מנהלת המכללה, הורי התלמידים, ותלמידי בית הספר. למקום הראשון הגיעו נעם וקנין ויהונתן חיוט, אשר כפרס במיקסר איכותי. המנות הזוכות שלהם: מנה ראשונה – פילה פורל ברוטב חלב קוקוס; מנה עיקרית – המבורגר פטריות, טבעות בצל וירקות, מוגש בלחמניית המבורגר בליווי רוטב חלב קוקוס; קינוח – סיגר במילוי קרם שוקולד וקוקוס.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה