תחרות השף בלבן 2006 של תנובה יוצאת לדרך

תשלובת החלב של תנובה פותחת בתחרות חדשה: "השף הלבן 2006", במסגרתה מוזמן הציבור לשלוח מתכונים חלביים ייחודיים של פשטידות, מאפים, סלטים, פסטות, עוגות, קינוחים ועוד, המבוססים על מוצרי החלב של תנובה ושל "השף הלבן" של תנובה – גבינות לסוגיהן, חמאות, שמנות ועוד.

מבין המתכונים שיגיעו, יבחרו הנהלת תנובה בעזרתו של השף בני סיידא עשרות מתכונים מוצלחים במיוחד, אשר יזכו את שולחיהם בפרס כספי של 1,500 ₪ ובזכות להיכנס לחוברת המתכונים הגדולה של תנובה שתצא בקרוב ותפורסם בכל הארץ.

את המתכונים ניתן לשלוח דרך אתר האינטרנט של השף הלבן www.chef-lavan.co.il או בדואר באמצעות טופס שיפורסם בעיתונים הגדולים, עד תאריך 08.01.05.

המתכונים חייבים להיות מבוססים על מוצרי החלב של תנובה בלבד.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה