תמרים בגבינת עיזים

מלית 4 תמרים מזן מג'הול50 גרם גבינת עזים/קממבר1 כפית נענע טרייה קצוצהכף צנוברים חיים (לא קלויים)קורט פלפל לבןציפוי 100 גר' אטריות קדאיף10 גר' חמאה מומסתהוראות הכנה1. לגלען תמרים ולערבב חומרי מלית2. למלא את התמרים המגולענים במלית בנדיבות3. לערבב את האטריות עם החמאה המומסת4. לעטוף את התמרים הממולאים באטריות ( ליצור כדורים)5. לשים בתבנית ולהכניס לתנור חם 180 מעלות למשך כרבע שעה, עד להזהבה.6. מוציאים ומפזרים לעיטור מיץ רימונים

מלית
4 תמרים מזן מג'הול
50 גרם גבינת עזים/קממבר
1 כפית נענע טרייה קצוצה
כף צנוברים חיים (לא קלויים)
קורט פלפל לבן

ציפוי
100 גר' אטריות קדאיף
10 גר' חמאה מומסת

הוראות הכנה
1. לגלען תמרים ולערבב חומרי מלית
2. למלא את התמרים המגולענים במלית בנדיבות
3. לערבב את האטריות עם החמאה המומסת
4. לעטוף את התמרים הממולאים באטריות ( ליצור כדורים)
5. לשים בתבנית ולהכניס לתנור חם 180 מעלות למשך כרבע שעה, עד להזהבה.
6. מוציאים ומפזרים לעיטור מיץ רימונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר