חומרים:
12 תמר מג'הול ענק אורגני
חבילה קטנה נבטי חמניות אורגניות
2 תפוחי פינק ליידי אורגני
כף שמן אגוזי לוז
חומרים למילוי:
200 גר' גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחר
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות עלי סלרי קצוצים
רבע תפוח פינק ליידי מגורר
2 כפות שמן זית מכבישה קרה
אופן ההכנה:
לפורר את הגבינה ולהוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב באופן גס.
לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.
לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.
לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.
לשים מעל את התמרים הממולאים.
להזליף שמן אגוזי לוז ולהגיש.
הערה:
ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.