תמר ממולא בגבינה כחולה ואגוזי מלך על סלט חמניות ותפוחי עץ

חומרים:12 תמר מג'הול ענק אורגניחבילה קטנה נבטי חמניות אורגניות2 תפוחי פינק ליידי אורגניכף שמן אגוזי לוזחומרים למילוי:200 גר' גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחרחצי כוס אגוזי מלך2 כפות עלי סלרי קצוציםרבע תפוח פינק ליידי מגורר2 כפות שמן זית מכבישה קרהאופן ההכנה:לפורר את הגבינה ולהוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב באופן גס.לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.לשים מעל את התמרים הממולאים.להזליף שמן אגוזי לוז ולהגיש.הערה:ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.

חומרים:
12 תמר מג'הול ענק אורגני
חבילה קטנה נבטי חמניות אורגניות
2 תפוחי פינק ליידי אורגני
כף שמן אגוזי לוז

חומרים למילוי:
200 גר' גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחר
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות עלי סלרי קצוצים
רבע תפוח פינק ליידי מגורר
2 כפות שמן זית מכבישה קרה

אופן ההכנה:
לפורר את הגבינה ולהוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב באופן גס.
לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.
לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.
לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.
לשים מעל את התמרים הממולאים.
להזליף שמן אגוזי לוז ולהגיש.

הערה:
ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר