תמר ממולא בגבינה כחולה ואגוזי מלך על סלט חמניות ותפוחי עץ

תמר מג'הול אורגני מיובש באופן טבעי ואינו מכיל תוספת של חומרים משמרים, וגם לא של סוכרים. התמר מספק אנרגיה לגוף. הוא עשיר באשלגן ומינרלים נוספים כמו נחושת סידן גופרית ברזל ומגנזיום. מכיל סוכרים, וכמעט שאינו מכיל שומן. יעיל להפרעות במערכת העיכול . חומרים:12 תמר מג'הול ענק אורגניחבילה קטנה נבטי חמניות אורגניות2 תפוחי פינק ליידי אורגניכף שמן אגוזי לוזלמילוי:200 גר' גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחרחצי כוס אגוזי מלך2 כפות עלי סלרי קצוציםרבע תפוח פינק ליידי מגורר2 כפות שמן זית מכבישה קרהאופן ההכנה:לפורר את הגבינה, להוסיף את שאר מרכיבי המילוי, ולערבב באופן גס.לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.לשים מעל את התמרים הממולאים, להזליף שמן אגוזי לוז, ולהגיש.הערה:ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.

תמר מג'הול אורגני מיובש באופן טבעי ואינו מכיל תוספת של חומרים משמרים, וגם לא של סוכרים. התמר מספק אנרגיה לגוף. הוא עשיר באשלגן ומינרלים נוספים כמו נחושת סידן גופרית ברזל ומגנזיום. מכיל סוכרים, וכמעט שאינו מכיל שומן. יעיל להפרעות במערכת העיכול .

חומרים:
12 תמר מג'הול ענק אורגני
חבילה קטנה נבטי חמניות אורגניות
2 תפוחי פינק ליידי אורגני
כף שמן אגוזי לוז

למילוי:
200 גר' גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחר
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות עלי סלרי קצוצים
רבע תפוח פינק ליידי מגורר
2 כפות שמן זית מכבישה קרה

אופן ההכנה:
לפורר את הגבינה, להוסיף את שאר מרכיבי המילוי, ולערבב באופן גס.
לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.
לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.
לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.
לשים מעל את התמרים הממולאים, להזליף שמן אגוזי לוז, ולהגיש.

הערה:
ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר