תנובה מרחיבה את סדרת Collection עם פרמז'יאנו רג'יאנו מאיטליה וגבינת פרומעז בטעמים

המבצע המרכזי של תנובה לחג שבועות 2021: 50% הנחה על המוצר השני מאותו מותג (על הזול ביניהם) על מותגי פיראוס, Collection, נפוליאון, פתיתי השף הלבן, ופתיתי עמק

סדרת קולקשן של תנובה כוללת גבינות איכות מחלב בקר, כבשים ועזים, חלקן בשיתוף פעולה עם יצרנים מובילים בעולם

תנובה נערכת לחג השבועות 2021-תשפ"א, עם מגוון מוצרים חדשים, מהדורות חג מסורתיות, ופעילויות ייעודיות. כמו כן, המבצע המרכזי של תנובה לחג – 50% הנחה על המוצר השני מאותו מותג (הזול ביניהם) על מותגי פיראוס, Collection, נפוליאון, פתיתי עמק ופתיתי השף הלבן. המבצע שייערך במגוון רשתות שיווק, יתחיל ב- 27.4 ויימשך עד החג – 15.5.21.

 

בתנובה אומרים כי עולם הגבינות המיוחדות בישראל הולך ומתחזק, עם גידול של 12% ביחס לשנה שעברה (סטורנקסט כספי ינואר – מרץ 21), הן בשל שילובן באפייה ובבישול הביתי אשר נמצא במגמת גידול, והן בשל הפתיחות לטעמים החדשים בעולם. כעת תנובה מרחיבה את סדרת הגבינות המיוחדות תחת המותג Collection. הגבינות החדשות בסדרה כוללות:

פרמז'יאנו רג'יאנו פלח ופתיתים – גבינת הפרמז'ן האיטלקית המפורסמת בעולם. פרמז'יאנו רג'יאנו הוא שם מוגן (PDO), ורק מספר יצרנים באיטליה מורשים לייצר גבינה זאת. פרמזי'אנו רג'יאנו חייבת להגיע ממחוז אמיליה רומאניה כדי לזכות בשם זה. תנובה חברה ליצרן איטלקי מקומי העומד בראש איגוד יצרני הפרמז'יאנו רג'יאנו. הגבינה מיוצרת מחלב בקר ועברה תהליך הבחלה של 12 חודשים. בזכות היישון, טעמיה ארומטיים וייחודיים ויש לה מרקם גרגירי. טובה לאפייה, להקרמה, לגירוד מעל פסטה, ותשדרג כל פלטת גבינות. פלח – 150 גרם; פתיתים – 100 גרם.

פלח גאודה עיזים בטעם מעודן – גבינות גאודה כבשו את הקהל הישראלי בשנה האחרונה בזכות טעמן העדין. כעת מציעה תנובה את הגבינה הפופולארית מחלב עזים, כפלח אשר יכול להשתלב במאפים או בפלטת גבינות. פלח גאודה עזים: 150 גרם.

פתיתי טריו של השף הלבן– מיקס פתיתים של שלוש גבינות פופולאריות: מוצרלה, סקנדינבית וגאודה. הטריו החדש הוא שילוב מתאים למאפים, מפיצות עד קישים ופשטידות. שילוב הטעמים מעניק טעם מיוחד למנות הרגילות. 300 גרם.

בנוסף תנובה מחדשת לרגל החג את גבינת העזים הוותיקה פרומעז, עם מהדורות קטנות של 100 גרם בשני טעמים חדשים: בצל עם עירית, וגבינת שום, בצל עם פלפל אדום. הגבינה בעלת טעם עמוק, נוחה לשימוש ומתאימה למגוון מאכלים, ביניהם למילוי ירקות, שילוב בסלט, למריחה בכריך, הקרמה של מאפים, וסתם כך כמו שהיא.

מהדורות החג המסורתיות שחוזרות גם השנה

מלית למאפים מתוקים ומלוחים  של השף הלבן – מלית מיוחדת המתאימה למילוי מאפי בצק, כמו בורקסים, גביניות עוגות קרות ועוד. למלית מרקם מיוחד ונוח למריחה, אשר שומר על פריכות הבצק בתהליך האפייה, ומעניק חווית טעם עסיסית. המלית בעלת טעם עשיר אך ניטרלי, המשתלב בהרמוניה בכל סוג בצק – מלוח או מתוק, ולכן מתאימה למגוון רחב של מתכונים.

קרם פרש השף הלבן – קרם פרש בעל טעם שמנתי ומרקם עשיר, המשדרג כל מתכון – חם או קר, מלוח או מתוק. הקרם פרש מתאים לאכילה על תפוח אדמה חם שיצא מהתנור, כמטבל עם תוספות שונות, לצד עוגת שוקולד או תפוחים חמה, ולהסמכת מרקים. טעמו החמצמץ בשילוב מרקמו הקרמי, מספק חוויה קולינרית שהפכה את הקרם פרש של תנובה לפופולארי בקרב שפים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה