תנובה שף במהלך "ניחוח הקדרה – טעמים מעוררי השראה" לשוק המקצועי

תנובה שף, החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי, הודיעה על מהלך "ניחוח הקדרה – טעמים מעוררי השראה" לחורף 2012.
מטרת המהלך לתת סיוע קולינרי מקצועי ללקוחות תנובה שף להעשרת תפריטי החורף במגוון מנות קדרה חורפיות, ולספק פתרונות לייעול עלויות המזון (Food Cost) ללקוחות החברה בשווקים השונים.

במסגרת המהלך, צוות השפים המומחה של תנובה שף יעמוד לרשות לקוחות החברה ויעניק הדרכות וסיוע בנושא, ותנובה שף תקדם אותו במספר שווקים, תוך התאמה לצרכי כל סגמנט בשוק (מסעדות, בתי מלון, הסעדה מוסדית).

הפתרונות לייעול עלויות המזון והעשרת חווית הסועד יבואו לידי ביטוי בכל השווקים: בשוק המסעדות תסייע תנובה שף בהעשרת תפריטי המסעדות ובמענה עבור הסועד אשר מחפש חוויה עשירה בטעמים וניחוחות, בעלויות נמוכות יותר מנתחי בשר הפרמיום. בשוק המלונות יבוא המהלך לידי ביטוי בהצבת עמדות קונספט מעוצבות להגשת מנות הקדרה החורפיות לאורחי המלון. כמו כן תציב תנובה שף עשרות עמדות קונספט מעוצבת גם בשוק ההסעדה המוסדית במקומות העבודה.

רינת אשכנזי, מנכ"ל תנובה שף, אומרת: "בימי החורף הסועדים מחפשים תחושה של בית חם, לשבת סביב קדרה אפופה ניחוחות מפתים וליהנות מנתחי בשר רכים ועסיסיים, שהתבשלו לאט-לאט והתמזגו בטעמם של הירקות ועשבי התיבול. מנות הקדרה מעשירות ומגוונות את התפריט החורפי הקבוע של מגוון מסעדות, מלונות והקייטרינג עם מנה עשירה בעלת ניחוח ביתי ומחמם. מהלך ניחוח הקדרה נולד מתוך רצון לספק פתרונות קולינריים ותפעוליים ללקוחותינו ולאפשר להם לייעל את עלויות המזון שלהם. השפים המומחים של תנובה שף מעשירים את בשורת מנות הקדרה ויעניקו את המענה המקצועי ביותר בתחום בישולי הקדרה ללקוחותינו אשר יעצימו את חווית הסועד בחורף זה".

צילום יוסי סליס






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה