תנובה שף בסדרת סדנאות ייעוץ והדגמות לשוק המקצועי: חדשנות וניהול מטבח יצירתי ב- 2009

תנובה שף, החברה המתמחה של קונצרן תנובה לשוק המזון המקצועי, החלה  בסדרת סדנאות שבועיות שיתקיימו ברחבי הארץ תחת הכותרת: "חדשנות וניהול מטבח יצירתי ב- 2009".

הסדנאות, אשר יערכו לאורך מספר חודשים, יאפשרו לקהל המקצועי להיחשף למומחיות של תנובה שף בתחום הייעוץ הקולינרי ולמגוון הגדול של מוצריה לסגמנט זה. בסדנאות יושקו מגוון מוצרים חדשים המיועדים לסייע בהעשרת תפריט החורף. צוות המומחים והשפים של החברה יציגו טרנדים וחדשנות בתחום המוצרים בתפירה אישית, תוך התאמה ללקוח, ויספקו טיפים אשר יסייעו לחשיבה "מחוץ לקופסה" בימים אלה המתאפיינים במגמת התייעלות.

"בתקופה מאתגרת זו בשוק המזון, המפתח להצלחה הינו שילוב בין יצירתיות לחדשנות. תנובה שף שמחה לתרום מניסיונה הקולינרי רב השנים ולספק, לצד איכות ללא פשרות, גם ידע מקצועי המסייע לכלל לקוחותיה לתת מענה איכותי המותאם לצרכי קהלי היעד אותם הם משרתים", אומרת יעל גבריאל, מנהלת שיווק תחום חלב ובע"ד בתנובה שף. "הסדנאות משלבות בין מידע תיאורטי להדגמות בפועל, ובכך מאפשרות לרכוש ידע מקצועי לצד התנסות בחוויה והערך המוסף המוצעים ללקוח".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה