תנובה שף: גידול של 20% בפעילות מול בתי הקפה ב- 2006

החברה מספקת מוצרים לכ- 65% מנקודות בתי הקפה בישראל; תסיים את 2006 בלמעלה מ- 75 מיליון ₪ בענף בתי הקפה, בעקבות פיתוח מוצרים ייחודיים לבתי קפה בתחום מוצרי החלב והבשר

תנובה שף, החברה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המוסדי מדווחת על גידול של 20% בפעילותה בשוק בתי הקפה, למעל 75 מיליון ₪ (צפי לסיום 2006).
סך הכל מספקת החברה מוצרים לכ- 650 בתי קפה, המהווים 80% מסניפי רשתות בתי הקפה המובילות בארץ, ולכ-65% מנקודות בתי הקפה בכלל הענף (לרבות בתי קפה פרטיים).

בין הרשתות עימן עומדת תנובה שף בקשרי שיתוף פעולה אסטרטגיים: קפה ג'ו, קפה הילל, רשת ארומה, רשת ארקפה, אספרסו בר, רשת קפה נאמן הירושלמית, קפה נטו ועוד. הללו מצטרפים לבתי קפה פרטיים רבים הפרוסים בכל רחבי הארץ, להם מעניקה תנובה שף שירות שוטף של אספקת מיטב המוצרים ופתרונות ייעודיים מתחום המזון לבתי קפה.

הגידול בפעילות תנובה שף במגזר בתי הקפה נובע מההחלטה האסטרטגית שקיבלה החברה להתמקד במגזר בתי הקפה, תוך פיתוח והתאמת פתרונות בהתאם לצרכים הייחודיים לו. זאת, בעקבות התחזקות מעמד רשתות בתי הקפה בישראל והרחבת פעילותן, המהווה כיום להערכת תנובה שף, כחמישית מכלל פעילות בתי הקפה בישראל.

תנובה שף מהווה ספק ראשי לענף עם מגוון רחב של מוצרים, לרבות מוצרי חלב, גבינות, דגים, נקניקים. גולת הכותרת המוצעת על ידי החברה בתחום החלב הינה חלב תנובה לבתי קפה, שפותח במיוחד על ידי תנובה למגזר, ומציע איכויות הקצפה גבוהות במיוחד המתאימות להכנת כל סוגי הקפה. דגש מיוחד מושם עם הערכים התזונתיים של המוצרים המסופקים לבתי הקפה, במטרה לאפשר לבית הקפה לבנות מנות מזינות, איכותיות בערכים קלוריים ותזונתיים, המתאימים לדרישות הלקוחות.

מוצרים ייחודיים של תנובה שף לבתי קפה:
בתחום מוצרי החלב:

חלב תנובה לבתי קפה – פיתוח מיוחד המאפשר איכויות הקצפה גבוהות במיוחד לכל סוגי הקפה
מנת המוזלי שהפכה ללהיט בשנת האחרונה בחלק ניכר מבתי הקפה, מבוססת על יוגורט ה"יופלה" 1.5% שומן המסופק אף הוא ע"י תנובה ללקוחותיה בתחום בתי הקפה.

בתחום המוצרים לכריכים:
תנובה שף פיתחה בשיתוף עם "מאמא עוף" חזה עוף בגריל, המותאם במיוחד לכריכים חמים ולסלטים, המוגשים בבתי קפה, ובשיתוף עם "טירת צבי" – רוסטביף אנטריקוט איכותי המותאם אף הוא להגשה בכריכים.
בנוסף יצאה תנובה שף עם סדרת מוצרים של "דגי תנובה" המיועדים אף הם לבתי קפה – הכוללים בין היתר סלמון מעושן המתאים לכריכים ולסלטים, טונה מעושנת ומקרוסקה (פילה מקרל מעושן).

לאחרונה השיקה תנובה שף קטגוריית מוצרים חדשה, המיועדת לארוחות בוקר בבתי קפה: ביצים נוזליות מפוסטרות, המגיעות באריזת קרטון 1 ליטר, בדומה לאריזת חלב.
מדובר בנוזל ביצים, שעבר פיסטור, ללא כל חומרים משמרים – ומאפשר לבית הקפה להכין לסועדים חביתות איכותיות וטעימות, מבלי שיהיה בהן חשש לסלמונלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר